Marc-Marie Huijbregts: ‘Britt Dekker heel onaardig in het echt’

Marc-Marie Huijbregts hoort altijd van mensen die Britt Dekker hebben ontmoet dat ze heel onaardig is in het echt. Dat vertelt de komediant in zijn podcast Marc-Marie & Aaf Vinden Iets.

Britt Dekker en Marc-Marie Huijbregts © RTL

BN’ers zijn in het echt vaak heel anders dan op televisie, omdat ze tijdens media-optredens natuurlijk altijd een bepaald deel van zichzelf uitvergroten voor de entertainmentwaarde. Als BN’ers tijdens publieke optredens té ver van zichzelf af gaan staan, komt dat uiteindelijk altijd als een boemerang in hun gezicht terug.

Heel onaardig

Volgens Marc-Marie Huijbregts is Britt Dekker één van die BN’ers. Hij hoort naar eigen zeggen continu dat zij in het echt helemaal niet zo leuk is als ze zich voordoet. “Ik hoor altijd van mensen die haar hebben ontmoet dat zij heel onaardig is”, zegt hij in zijn podcast Marc-Marie & Aaf Vinden Iets.

Zijn sidekick Aaf Brandt Corstius daarop direct: “Nee, zij is heel aardig. Nou, ik ken haar niet, maar zij zit heel vaak bij Gijs in dat programma en hij is helemaal dol op haar.”

Gijs Groenteman, die man van Aaf, had Britt recentelijk aan zijn talkshowtafel zitten in het programma Media Inside.

Eigenaardig

Marc-Marie: “Oh, ik hoor allemaal mensen die met haar gewerkt hebben dat ze een beetje eigenaardig is. Ik heb haar nog nooit ontmoet, dus dat zeg ik nu…”

Aaf: “Nou, ik hoor dat ze heel sympathiek is.”

Marc-Marie: “Nou, dat is goed om te horen.”

Aaf: “Dat heb ik uit één bron.”

Marc-Marie: “Ja, en niet een heel betrouwbare als we heel eerlijk zijn. Niet met heel veel mensenkennis. Maar goed.”

Chagrijnig

De uitspraken van Marc-Marie volgen anderhalve maand na de bewering van het juicekanaal Juice Channel dat Britt, net als haar goede vriendin Wendy van Dijk, heel onsympathiek is in het echt.

Juice Channel beweerde met deelnemers van Britts programma Zapp Sport te hebben gesproken. “Die geven aan dat Britt helemaal niet zo aardig en sympathiek is zoals ze op tv laat overkomen! Ze zou namelijk tussen de opnames door helemaal geen contact maken met de kinderen die meedoen en enkel chagrijnig op haar telefoon zitten.”

Stories

De stories die Juice Channel destijds deelde:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Britt Dekker aardig is in het echt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen