Danny de Munk erg geschrokken van wangedrag The Voice-sterren

Danny de Munk is erg geschrokken van het wangedrag van de sterren uit The Voice of Holland. Hij zag dat absoluut niet aankomen. “Het gaat toch om namen met wie ik heb gewerkt.”

Danny de Munk © Instagram

Van Ali B tot Marco Borsato en van Lil Kleine tot Glennis Grace: de sterren van The Voice of Holland zijn in rap tempo van hun sokkel gevallen. Stuk voor stuk werden ze door juicekanalen aan de schandpaal genageld terwijl er nog geen enkele aangifte tegen hen lag, laat staan een veroordeling. Precies waar Danny de Munk nu zélf mee te maken heeft dus.

Danny over Voice-rel

Danny is afgelopen donderdag behoorlijk door de mangel gehaald in een juicevideo van Yvonne Coldeweijer. Zij heeft naar eigen zeggen gesproken met een slachtoffer van grensoverschrijdend gedrag door Danny. Daar is op dit moment nog geen bewijs van en er is ook geen aangifte gedaan. Precies zoals het begon met de sterren van The Voice dus.

Toevallig zijn het juist die Voice-sterren over wie Danny zich uitlaat in de nieuwste editie van de Story, die één dag uitkwam voordat hij zélf in opspraak raakte. “Ondanks zijn tientallen jaren in de showbizz is Danny geschrokken van alle onthullingen die er onlangs over The Voice of Holland zijn gedaan”, is te lezen in het blad.

Geschrokken

Het komt allemaal wel heel dichtbij, vertelt Danny over de Voice-rel. “Het gaat toch om namen met wie ik heb gewerkt. Natuurlijk heb ik de afgelopen jaren veel gezien en gehoord, en en je zal mij nooit over collega’s horen praten. Maar wat er de afgelopen maanden bekend is geworden, daar ben ik wel van geschrokken.”

Hetzelfde geldt voor Glennis Grace, die met haar knokploeg op een supermarkt is afgestormd. Sommigen roepen dat ze nou eenmaal een echte Amsterdamse is. Volgens Danny, ook opgegroeid in de hoofdstad, is dat ‘geen excuus om extreem gedrag te vertonen’. “Je hebt een keuze. Je zoekt aandacht of niet.”

Huisje kruisje

Danny zoekt die aandacht naar eigen zeggen niet op. “Als ik jarig ben koop ik een taart, maar ik zet dat niet op social media. Ik zoek die aandacht niet op. En ja, ieder huisje heeft zijn kruisje. Maar ik los dat intern op.”

Toch heeft ook hij zo zijn rafelrandjes, geeft hij toe. “Vergis je niet, ik kan echt wel een boefje zijn. Er blijft altijd iets van Ciske in mij zitten. Dat straatschoffie is nooit helemaal verdwenen, ook al ben ik 52. Alleen ventileer ik dat nooit naar de buitenwereld toe.”

Saai

Er is ook niets interessant over hem te delen, aldus Danny. “Ik ben heel saai. En als ik niet saai ben, dan weet niemand dat. Daar weet mijn vrouw Jenny wel over mee te praten. Het is dan ook meer dan eens gebeurd dat ze mij heeft moeten terugfluiten. En ik luister altijd naar haar.”

Is Danny bang voor de juicekanalen? In de nieuwste Weekend is hij er nuchter over: “Tijden veranderen, telefoontjes worden erbij gepakt. Maar ik heb er bijvoorbeeld nooit een geheim van gemaakt dat als ik naar Sensation ga, ik naar de klote ben. Blijf bij de waarheid, niet liegen. Uiteindelijk komt die toch wel naar boven.”

Het verhaal van de vrouw die Yvonne heeft gesproken, heeft óók te maken met Sensation. Sinds dat verhaal naar buiten is gekomen, wordt Danny op sociale media overspoeld met kotsgezichtjes. Hij wil er vooralsnog niet op reageren.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Danny de Munk blijft stil na de beschuldigingen van wangedrag. Heel stil. Verdacht of niet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen