Danny de Munk overspoeld met kotsgezichtjes: ‘Je moet je schamen!’

Danny de Munk wordt op zijn eigen pagina op Instagram volledig overspoeld door mensen die kotsgezichtjes aan hem sturen. Ze zijn woest op de zanger vanwege zijn vermeende wangedrag.

Danny de Munk © Instagram

De afgelopen dagen heeft Yvonne Coldeweijer extreem veel verhalen binnengekregen over het losbandige leven van Danny de Munk. Ze is echter het meest geschrokken van het verhaal van een vrouw die op 21-jarige leeftijd zeer nare ervaringen met hem zegt te hebben gehad ten tijde van hun samenwerking voor de Stage-musical Ciske de Rat.

‘Schaam je!’

Het verhaal van Danny’s vermeende slachtoffer van grensoverschrijdend gedrag is dermate heftig dat hij momenteel overspoeld wordt met woeste reactie op zijn persoonlijke pagina op Instagram. Het gaat niet om een paar reacties her en der, maar om honderden woeste commentaren onder zijn laatste post.

De mensen zijn echt heel boos. De meeste reacties zijn niet anoniem, maar met naam, toenaam en foto. “Wat heb ik mij vergist in jou. Je moet je kapot schamen”, zegt Silvia bijvoorbeeld.

En Amina: “Jij bent echt een smerige vuile hond samen met die zwager en chauffeur van je!! 🤮🤮🤮🤮🤮”

Vies mannetje

Fronika vindt het ongekend. “Walgelijk vies mannetje! (…) Je eigen dochter is ook rond de 21!! Hoe durf je!! Kapot schamen moet je je!!”

Valerie: “Wat een vies mannetje ben jij bah bah.”

En weer iemand anders: “Het is algemeen bekend dat Danny veel drugs gebruikt, wat een voorbeeld voor zijn kinderen👌🏻. Als het waar is wat Yvonne zegt, dat draait mijn maag om. En maar verkondigen hoe goed zijn huwelijk is en hem overal in douwen! Die Jenny heeft geen zelfwaardering dan🤮.”

Zo gaat het maar door: “Wat een walgelijke sukkel ben jij 🤮🤮🤮🤮”

Niet reageren

Het nieuws over Danny was gisteren de opening van RTL Boulevard, de meest bekeken showrubriek op de Nederlandse televisie. Volgens het programma wil de zanger niet reageren op het nieuws.

Showbizzkenner Rob Goossens: “Wij hebben het geprobeerd, maar het management laat weten dat we Danny niet meer mogen bellen en ik denk dat we daaruit moeten opmaken dat Danny niet van plan is om hier iets over te zeggen.”

Instagram

Alle reacties onder Danny’s Insta-post kunt u hier lezen:

Tweet

Een tweet van de bekende twitteraar Mies:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Yvonne Coldeweijer te ver gaat met haar bewering over Danny de Munk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen