Britt Dekker slaat terug naar ‘talentloze’ Marc-Marie Huijbregts

Britt Dekker slaat terug naar Marc-Marie Huijbregts, die onlangs riep dat de presentatrice heel onaardig is in het echt. Zij suggereert nu dat hij talentloos is en niet veel heeft bereikt.

Marc-Marie Huijbregts en Britt Dekker © RTL, NPO

Tim Hofman was gisteren te gast in het programma College Tour en werd door presentator Twan Huys geconfronteerd met de kritiek dat hij aan een jezuscomplex zou lijden. Niet alleen Marcel van Roosmalen heeft dat geroepen, maar ook Marc-Marie Huijbregts is die mening toegedaan.

Tim snapt het niet

Het fragment waarin Marc-Marie die mening uit werd vertoond in College Tour. “Wat bij Tim Hofman een beetje aan de hand is: die heeft een soort Jezus-complex, heb ik het idee. Die zou het liefst ergens op een ezeltje Utrecht binnenkomen van: hosanna, hosanna. Dat iedereen eromheen hangt”, aldus de komediant.

Tim reageert er gelaten op. “Mensen met een mening die heel de dag hun mening verkondigen vinden dat ik mijn mening niet moet verkondigen, want dan heb ik een jezuscomplex. (…) Het is volgens mij meer een indicator van een veel groter ding: het niet mogen deugen. Je moet in Nederland niet een te grote mond hebben. Ik snap het probleem niet zo.”

Britt haalt uit

Britt Dekker gaf er gisteren, vlak na de uitzending van College Tour, haar mening over in Media Inside. Ze heeft er geen moeite mee dat Marcel heeft uitgehaald naar Tim, maar van Marc-Marie kan ze het minder goed hebben. Ze suggereert openlijk dat ze de komediant talentloos vindt.

Ze zegt: “Marcel mag dingen, want Marcel is echt een talentvolle schrijver: NRC, columns. Dan snap ik dat je een beetje een tikje uitdeelt, maar van Marc-Marie denk ik dan… Tim bereikt wel dingen. Hij heeft wel dingen bereikt die heel veel mensen nooit zullen bereiken en dan denk ik… Ik vind gewoon dat ik denk van: waarom moet je nou weer…”

Grond in timmeren

Presentator Gijs Groenteman, de man van Marc-Marie’s podcastmaatje Aaf Brandt Corstius, daarop: “Oké, dus Marcel mag wel kritiek hebben op Tim Hofman en Marc-Marie Huijbregts mag geen kritiek hebben op Tim Hofman?

Sidekick Marcel van Roosmalen: “Ik ben het wel eens met de frase dat ik wél kritiek mag hebben op Tim Hofman.”

Gijs: “En dat jij wél dingen bereikt hebt. Je wilde gewoon even Marc-Marie Huijbregts de grond in timmeren?”

Britt: “Nou, dat ook niet per se.”

Gijs: “Maar je wou het ook niet laten?”

Britt: “Ja, precies.”

Snijdt houdt

Marcel: “Ik denk dat onze kritiek, en ook die van Marc-Marie Huijbregts, wel terecht is. Het snijdt hout. “

Gijs: “Er hangt de hele tijd dat deugdzame omheen, waar ik een beetje de kriebels van krijg.”

De reden dat Britt uithaalt naar Marc-Marie is evident. Hij riep onlangs namelijk dat zij heel onaardig zou zijn in het echt. Bovendien heeft de cabaretier ook uitgehaald naar Britts beste tv-vriendin: Wendy van Dijk.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Britt Dekker is verbonden aan Talpa. Kost dat haar sympathiepunten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen