‘Ali B heeft ook bed gedeeld met Marco Borsato-minnares Iris Hond’

Ali B heeft tijdens de opnames van het reisprogramma Ali B en de Muziekkaravaan ook het bed gedeeld met Marco Borsato’s oud-minnares Iris Hond. Dat meldt Yvonne Coldeweijer.

Ali B en Iris Hond © YouTube

Het programma Ali B en de Muziekkaravaan is vorige week na acht jaar in opspraak gekomen, omdat Ellen ten Damme hem beschuldigt van een zedendelict tijdens de opnames. Volgens de doorgaans goed geïnformeerde juice-ster Yvonne Coldeweijer heeft de rapper tijdens de opnames ook het bed gedeeld met Iris Hond, maar was dat wel vrijwillig.

Ali en Iris?

Yvonne weet het zeker. “Hij heeft met nog een andere muzikale gast het bed gedeeld: Iris Hond! Bekend van haar affaire met Stalko Borsato. Wat is het toch een drukke meid”, schrijft ze op haar juicekanaal.

Dat Yvonne met deze bewering komt maakt het vrij geloofwaardig. Zij was vorige week namelijk ook de eerste die, in haar betaalde Telegram-chat, wist te melden dat Ali B zich tijdens de opnames van dit programma zou hebben misdragen richting Ellen ten Damme. Nog voor Ellens uitspraken hierover in De Geknipte Gast dus.

Hypocriet

Stéphanie Hoogenberk, columnist van LINDA., vindt Iris behoorlijk hypocriet. “Iris Hond deed ooit mee aan een datingprogramma, waarin een jongen tegen haar zei dat hij met een vast iemand scharrelde. Dat vond Iris wel zo verwerpelijk. ‘Seks heb ik alleen met mensen van wie ik hou.’ Dus dan heeft ze neem ik aan een relatie gehad met Ali B?”

Ene Rolf daarop: “Zelfs als het zo zou zijn: we doen allemaal wel eens iets wat eigenlijk/ strikt genomen een beetje tegen onze principes ingaat. Toch?”

Stéphanie: “Zeker. Maar ik vond het nogal eerlijk van die jongen om te vertellen en zij keurde het direct af, dus dan heb ik iets minder ruimte voor: zo zijn we allemaal.”

Afknapper

Iris heeft in dit programma een date met een meneer die aangeeft een vast meisje te hebben waarmee hij het bed deelt. “Maar daar zou je niet een relatie mee willen?”, vraagt zij verbaasd.

Dat is niets voor haar, zegt Iris. “Ik kan echt geen seks hebben met iemand bij wie ik niet wil zijn of van wie ik niet heel veel hou ofzo. Grappig. Ik heb wel als ik dat hoor meestal bij een man, dan knap ik daar dan op af, maar ik weet eigenlijk niet zo goed waarom dat dan is.”

Fragment (1/2)

Het fragmentje:

Fragment (2/2)

Ali en Iris op reis:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen