Bridget Maasland slaat terug naar ‘pubers’ van Juice Channel

Bridget Maasland slaat terug naar de makers van het geruchtmakende juicekanaal Juice Channel. Volgens de presentatrice van RTL Boulevard verspreiden ze onbetrouwbare informatie.

Juice Channel en Bridget Maasland © Juice Channel, RTL Boulevard

De geruchten over haar boezemvriendin Rachel Hazes zorgen voor flink wat ergernis bij Bridget Maasland. Juice Channel onthulde onlangs dat Klaas Otto, de nieuwe geliefde van Rachel, een afspraak had staan voor een vruchtbaarheidstest. De suggestie dat de twee mogelijk werken aan een liefdesbaby, werd door Bridget naar het rijk der fabelen verwezen.

Boze Bridget

Volgens Bridget was Rachel waarschijnlijk gewoon gespot bij het ziekenhuis vanwege opnames voor het programma ‘BN’ers in het Ziekenhuis’. Onzin, wierp Juice Channel tegen. Die bracht gisteren als bewijs de ziekenhuisafspraak van Klaas in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch naar buiten.

Inmiddels heeft Klaas zélf duidelijkheid gegeven en blijkt zowel de suggestie van Juice Channel als die van Bridget niet te kloppen. Rachel is niet bezig om zwanger te worden – die vruchtbaarheidstest was namelijk gepland door Klaas’ ex-vriendin – en Rachel was ook niet bezig met opnames van BN’ers in het Ziekenhuis; die vinden namelijk plaats in Gouda.

‘Heel erg raar’

Sterker nog: vanwege zijn relatiebreuk is Klaas helemaal niet naar de afspraak voor de vruchtbaarheidstest gegaan. Bridget vindt dat de geruchten van Juice Channel daarmee alleen maar nóg lachwekkender worden.

Bridget: “Dan is het natuurlijk helemaal raar dat ze er zo’n eigen verhaal van hebben gemaakt, want het is duidelijk dat hij dit met zijn vorige vriendin wilde gaan doen, is zelf nooit op die afspraak geweest, Rachel is nooit op die afspraak geweest en Rachel wil ook helemaal geen kind.”

Juicepubers

Luuk Ikink, collega van Bridget, heeft ook geen hoge pet op van Juice Channel. De presentator noemt de makers ervan ‘juicepubers’. Hij vindt het goed dat het Jeroen Bosch Ziekenhuis uitzoekt wie de informatie aan hen heeft gelekt.

De presentator: “Het lijkt me zelf ook een heel naar idee dat als jij een afspraak maakt met een ziekenhuis dat dat dan wordt gedeeld met twee van die juicepubers die er dan met een heel eigen verhaal van maken. Ook al is het maar de afsprakenkaart, de uitnodigingsbrief.”

Reactie Juice Channel

Hoe reageert Juice Channel op de nieuwste sneer van RTL Boulevard? Die sluit zich aan bij Yvonne Coldeweijer. “Ons ook niet meer bellen RTL Boulevard! Tien minuten aan de telefoon gehangen, het hele verhaal aan jullie uitgelegd en dan die sukkelige voorleespop enkel één zin op laten lezen. Dit is de reden waarom wij niet meer met de mainstream media praten!”

“Echt he, waarom laten ze die kneus dan ook niet voorlezen dat wij gezegd hebben dat wij de afspraakbevestiging hebben gedeeld om aan te tonen dat die test gepland stond (wat ook zo is) en dus niet om gelijk te halen dat Roggel zwanger wilde worden. Ugh, kut Boulegaar…”

Broddelwerk

Critici zullen het overigens ongetwijfeld een gevalletje ‘pot verwijt de ketel’ vinden dat Boulevard zo hard uithaalt naar Juice Channel. Nog niet zo lang geleden werd het programma immers zélf broddelwerk verweten, en wel door hun eigen collega Eva Jinek.

Eva was er woest over toen Bridget aan de Boulevard-desk een tweede zwangerschap suggereerde. “Ik kon niet geloven wat ik zag. Dat een ongeïnformeerd iemand in een roddelprogramma als RTL Boulevard zoiets maar gewoon kan roepen – het zou je baan zijn, om zulk broddelwerk af te leveren.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het terecht dat de RTL Boulevard-sterren op denigrerende wijze praten over juicekanalen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen