‘Bridget Maasland liegt over Rachel Hazes: hier is het bewijs!’

Bridget Maasland liegt over de reden dat Rachel Hazes in het ziekenhuis van Den Bosch was, aldus Juice Channel. Het juicekanaal heeft daarom een afspraakbevestiging online gezet.

Bridget Maasland en Rachel Hazes © RTL

Rachel Hazes en haar nieuwe geliefde Klaas Otto zijn twee weken geleden naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch gegaan vanwege een vruchtbaarheidstest, meldde Juice Channel twee weken geleden. “Gaan we Rachel Hazes binnenkort zwanger zien?” Nee, zegt haar boezemvriendin Bridget Maasland stellig.

‘Bridget liegt!’

De reden dat Rachel bij het ziekenhuis is gespot is van een heel andere aard, zei Bridget gisteren aan de desk van RTL Boulevard. “Ze doet wel mee aan een programma natuurlijk, hè? BN’ers in het Ziekenhuis, dus waarschijnlijk is ze daar gespot.”

Nee, werpt Juice Channel nu tegen. “Aangezien er getwijfeld word aan onze bronnen en een Bridget Maasland die in RTL Boulevard gisteravond vertelt dat er niets van klopt, hier de afspraakbevestiging die wij vorige week hebben ontvangen. Kijk maar wat je er mee doet, er loopt nu toch al een onderzoek.”

Afspraakbevestiging

De afspraakbevestiging lijkt inderdaad een officieel document van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Hierop is de datum en het tijdstip te zien waarop ‘N.J. Otto’ verwacht wordt voor laboratoriumonderzoek. “Verdere inhoud van de brief hebben wij eraf geknipt, ook al hebben wij toestemming van de bron om alles te delen! Don’t put us down as a liar.”

Het onderzoek waar Juice Channel naar verwijst, is het onderzoek dat Jeroen Bosch Ziekenhuis heeft ingesteld naar een eventueel lek binnen het hospitaal. “Het ziekenhuis zou nooit een onderzoek instellen als het een verzinsel was geweest, maar ok”, reageert het kanaal.

Hielenlikker

Het stoort Juice Channel mateloos dat juicekanalen telkens worden weggezet als onbetrouwbaar. “Ga jij maar zelf in het land der fabelen zitten Bridget Maasland.”

Heeft het juicekanaal nog iets tegen Bridget te zeggen? Ja. “Hielenlikker!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat de ziekenhuismedewerker die lekt aan showmedia ontslagen moet worden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen