Yvonne Coldeweijer klaar met RTL Boulevard: ‘Mij nooit meer bellen!’

Yvonne Coldeweijer is flink pissig op RTL Boulevard, omdat het programma haar neerzet als een soort modecharlatan. “Fuck off en mij nooit meer bellen!”, briest de juicekoningin.

Yvonne Coldeweijer © Instagram

Naast haar eigen juicekanaal is Yvonne Coldeweijer ook actief in de mode. Ze heeft gisterenavond haar vernieuwde webshop Life of Yvonne Boutique gelanceerd, waar ze allerlei kledingstukken voor dames verkoopt. Een heuglijk moment voor de juicekoningin, maar ze wordt vandaag met een behoorlijke kater wakker.

Yvonne vs Boulevard

RTL Boulevard pakt op zijn website namelijk groots uit met het artikel ‘Betrapt: Yvonne Coldeweijer verkoopt jurkjes van AliExpress’. “Yvonne Coldeweijer (35) lag eerder al onder vuur, omdat dure sieraden uit haar webshop van goedkope Chinese webwinkels bleken te zijn. Toch lijkt het er niet op dat ze hiervan heeft geleerd.”

De showrubriek: “Yvonne kondigde namelijk gisteren groots haar eigen kledingcollectie aan, die ook lijkt te bestaan uit kledingstukken van AliExpress. Op Instagram komen verschillende foto’s voorbij van kledingstukken uit haar nieuwe collectie, die exacte kopieën zijn van kledingstukken die van AliExpress afkomen.”

‘Geen eigen kledinglijn!’

Yvonne is flink pissig dat RTL Boulevard haar zo voor de bus gooit, omdat ze voor de lancering héél duidelijk heeft gemaakt dat dit geen eigen kledinglijn betreft. “Er zijn een aantal mensen die níet mijn video hebben gekeken van afgelopen dinsdag en daarin heb ik uitgelegd dat mijn kledingwebshop dus niet een eigen kledinglijn is”, reageert ze.

Ze vervolgt: “Dat houdt dus in dat ik hele leuke items overal inkoop om te verkopen, dus ben nou niet in fucking shock als je ergens anders in een andere webshop ofzo hetzelfde truitje of hetzelfde topje ergens tegenkomt. Ehhh ja, zo werkt het nou eenmaal met boetieks: je koopt het in en je verkoopt het weer. Ik heb ook nooit geclaimd dat iets mijn eigen lijn is ofzo.”

Enorme mediaruzie

Waar de liefde tussen Yvonne en RTL Boulevard net een beetje leek op te bloeien – ze stond er vorige maand zelfs aan de desk – is dat nu in één keer over. De juicekoningin deelt een appje waarin Boulevard-redacteur Leonieke wederhoor pleegt (zie onderstaand). In reactie daarop legt Yvonne heel duidelijk uit dat dit geen eigen kledinglijn is.

Yvonne: “Ik ben een kledingwebshop begonnen. Dat houdt in dat ik producten inkoop bij groothandels en daarna weer verkoop. Alle winkels doen dit zo. Als een jurkje daarom ook bij een andere webshop verkrijgbaar is, of ook op aliexpress terecht is gekomen dan heb ik daar verder niks mee te maken. Ik heb het daar niet ingekocht, maar gewoon bij de groothandel.”

‘Mij niet bellen!’

Dat RTL Boulevard nu tóch doet alsof ze een gekopieerde kledinglijn heeft, maakt Yvonne woest. “En nou fuck off en mij nooit meer bellen RTL Boulevard.”

Yvonne wordt onder meer gesteund door de Volendamse celebrity Monique Smit. Zij twittert tegen Boulevard: “Wat een misleidende kop… Even de hele video van haar bekijken. Slecht werk redactie.”

En ene Elle: “Jullie nemen wel de scoops goed van haar over, maar de video waarin ze uitdrukkelijk zegt dat dit niet haar eigen kledinglijn is hebben jullie niet gezien. Hypocriet hoor Boulevard.”

Rob reageert

Rob Goossens, de tv-kenner van RTL Boulevard, bemoeit zich er ook mee. “Oei”, twittert hij.

Dan zegt ene Jeroen: “ZO WERKEN WINKELS ROB!”

Rob geeft daarop aan dat hij de reactie van Yvonne overdreven vindt. “Haar reactie is toch ook prima zo? Maar om dan net te doen of de redactrice van dienst expres je moeder heeft aangereden op het zebrapad…”

Appgesprek

Yvonne en de RTL Boulevard-redactrice:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen