Bridget Maasland spreekt Rachel Hazes: ‘Ze wil níet zwanger worden’

Bridget Maasland (47) heeft haar favoriete oud-schoonmoeder Rachel Hazes (52) gevraagd of ze zwanger wil worden, maar de professioneel weduwe ontkent dat stellig. “Dit speelt niet.”

Rachel Hazes en Bridget Maasland © RTL

Er wordt momenteel flink geroddeld over Rachel Hazes, omdat het juicekanaal Juice Channel stelt dat haar nieuwe geliefde Klaas Otto een afspraak had in Jeroen Bosch Ziekenhuis voor een vruchtbaarheidstest. Het kanaal zegt ook een bevestiging van die afspraak te hebben ingezien. Het ziekenhuis is daar nu een onderzoek naar gestart.

Land der fabelen

Rachel laat nu aan haar oud-schoondochter Bridget Maasland weten dat een liefdesbaby niet aan de orde is. “Bridget, jij kent Rachel enigszins. Jij hebt d’r even gesproken, hè?”, vraagt presentator Luuk Ikink in RTL Boulevard.

Bridget daarop: “Jazeker.”

Luuk: “Wat zegt zij hierover?”

Bridget: “Naar het land der fabelen.”

Hoogzwanger

Waarom was Rachel dan in dat ziekenhuis? Bridget: “Ze doet wel mee aan een programma natuurlijk, hè? BN’ers in het Ziekenhuis, dus waarschijnlijk is ze daar gespot, maar dit is absoluut niet aan de hand, nee. Ze ziet zichzelf niet nog een keertje hoogzwanger op haar leeftijd.”

“En trouwens: ze heeft er drie hartstikke leuke kinderen bij en ze gaat heel erg goed met die kinderen én met de ex van Otto. Ik denk dat ze het daar lekker bij laat.”

Update 10.15 uur

Lees ook: ‘Bridget Maasland liegt over Rachel Hazes: hier is het bewijs!’

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Is er überhaupt plek in de showbizz voor nóg een Hazes-telg?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen