Ronald Molendijk wil met Marc-Marie Huijbregts naar seksfeest

Ronald Molendijk nodigt Marc-Marie Huijbregts uit om eens mee te gaan naar een seksfeest. “Ik haal hem een keer op, want dan kan hij gewoon een keer meedoen”, zegt de dj in midlifecrisis.

Marc-Marie Huijbregts en Ronald Molendijk © RTL, SBS

Er is al een halfjaar sprake van hevige onmin tussen Marc-Marie Huijbregts en Ronald Molendijk. De muziekdeskundige van Shownieuws vroeg zich vorig jaar zomer namelijk op televisie af of de cabaretier niet uit het programma De Slimste Mens geknipt kon worden. Daar kwam vervolgens een pittige tegenreactie op.

Poepkamer

Marc-Marie gaf aan ernstig medelijden te hebben met Ronald, omdat hij op z’n 58ste nog steeds dj’tje speelt en op allerlei vunzige feesten draait. “Hij is dj op Wasteland-party’s. Op van die seksfeesten staat hij met z’n pick-up. Dan stel ik me voor dat hij zich dan op moet stellen en dat ze dan zeggen: ‘Nee, niet daar! Daar is de poepkamer!'”, gierde hij.

Daar reageerde Ronald zwaar gepikeerd op. “Ik zou werkelijk niet begrijpen waarom zo’n deugmens als Marc-Marie ineens heel erg denigrerend over een seksfeest is. Daar is ook gewoon een dresscode.”

Ronald Molensteen

Nog altijd haalt Marc-Marie regelmatig uit naar Ronald, ook in zijn nieuwste podcast. Daarin reageert hij er onder meer op dat Patty Brard hem in Shownieuws een dombo genoemd heeft. “Ik was allang blij dat die Roland Molensteen er niet was, want die was er natuurlijk heel naar over gaan doen enzo”, zegt de komediant.

“Daar had ik wel geluk mee, dat hij lekker op een of ander seksfeest stond te draaien. Dat hij weer lekker met die bal in z’n mond ergens in een plastic tent met z’n pick-up stond. Terwijl hij in de golden shower staat probeert hij de naald er nog goed in te krijgen. Daar was ik wel heel blij om dat hij er niet was, hahaha.”

Mee naar feest

Ronald heeft ook op die opmerking alweer gereageerd. “Nee, het is gewoon niet mijn soort humor en ik snap ook niet zo goed waarom het draaien op seksfeesten überhaupt een diskwalificatie zou zijn.”

Als het aan Ronald ligt, gaan ze een keertje samen naar zo’n feest. “Ik haal Marc-Marie graag een keer op, want dan kan hij gewoon een keer meedoen. Dan kan hij een keer los”, besluit hij in Shownieuws.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ronald Molendijk (56) draait op seksfeesten. Tijd om volwassen te worden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen