Arjen Lubach weigert te praten met de pers: ‘Hij wil ons niet’

Arjen Lubach weigert een interview te geven aan de geschreven pers nu zijn dagelijkse programma op NPO 1 eraan zit te komen. “Hij wil het alleen bij promofilmpjes op televisie houden.”

Arjen Lubach © NPO

De dagelijkse programma’s Nieuwsuur, Beau en VI Vandaag krijgen er vanaf volgende week maandag een geduchte concurrent bij: het nieuwe programma De Avondshow van presentator Arjen Lubach. Er loopt momenteel al een promofilmpje op televisie, waarin Paul Witteman de hoofdrol speelt (zie onderstaand).

Heel grappig

Angela de Jong lag in een scheur om dat filmpje, onthult ze in de AD Mediapodcast. “Ik vond hem heel grappig! Ik vond hem echt heel grappig. Ik ging er met boter en suiker in. Ik vond het heel leuk.”

AD-journalist Marcus den Blanken zegt daarop: “Ik begreep al dat hij inderdaad promo’s ging doen, want ik heb hem gevraagd of hij een interview wilde of dat we bij de set langs konden komen, maar hij doet echt gewoon niks qua geschreven pers. Er werd me wel gezegd: ‘Er komen een heleboel leuke promo’s aan!’ Ik denk dus dat ik je blij kan maken dat we dit soort dingen gaan krijgen.”

Enorme boost

Collega-journalist Dennis Jansen verwacht hoge kijkcijfers voor De Avondshow van Arjen Lubach, die dagelijks om 22.10 uur zal worden uitgezonden op NPO 1. “Dat gaat wel iets veranderen denk ik. Het is toch iemand die erbij komt om 22.15 uur. Dat gaat wel ten koste van Beau denk ik of VI.”

Angela: “Het zou zomaar kunnen dat het voor Op1 weer een enorme boost is. Die staan inmiddels ook wel heel erg halverwege de top 25 elke keer.”

Promofilmpje

Het promofilmpje van Arjen Lubach met Paul Witteman:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat De Avondshow van Arjen Lubach een kijkcijferhit wordt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen