Maarten van Rossem adviseert: ‘Jaimie Vaes, ga weg bij Lil Kleine’

Maarten van Rossem adviseert Jaimie Vaes dringend om haar relatie met Lil Kleine te beëindigen, als dat al niet is gebeurd. “Mannen met losse handjes gaat nooit over”, aldus De Slimste Mens-ster.

Maarten van Rossem en Lil Kleine © Manon van der Zwaal, Instagram

Twee weken geleden heeft Lil Kleine het hoofd van zijn vriendin Jaimie Vaes op een ruwe wijze vastgeklemd tussen zijn autoportaal en zijn autodeur. Daarbij duwde hij de deur stevig tegen haar schedel aan, is te zien op videobeelden. Heel heftig en daarom werd de rapper ook aangehouden door de politie, waarna hij drie nachten werd opgesloten.

Knokkende Kleine

Het OM heeft beroep aangetekend tegen zijn voorlopige vrijlating en dat dient maandag. Dan wordt duidelijk of Lil Kleine terug de bak in moet. Ondertussen heeft Jaimie nog steeds geen aangifte gedaan. Er wordt gefluisterd dat ze dat als pressiemiddel gebruikt om een goede financiële regeling af te dwingen, maar dat zijn geruchten.

Het zou ook zomaar kunnen dat Jaimie uiteindelijk weer in Lil Kleine’s armen valt. Ze heeft hun relatie namelijk nog niet publiekelijk beëindigd. Na de geruchtmakende mishandeling op Ibiza, bleef zij hem ook gewoon trouw. En dát zou dan weer komen omdat hij haar zou chanteren met een heftig filmpje.

Maarten geeft advies

Maarten van Rossem adviseert Jaimie dringend om Lil Kleine te verlaten. “Ik begreep dat hij het al eerder heeft gedaan, dus ik neem aan dat die vriendin vrijwillig bij hem blijft. Die vriendin adviseer ik in dit geval… Mannen met losse handjes gaat nooit over. Het is niet zo dat ze leergedrag vertonen en dan… Nee, dus ik adviseer zijn vriendin: vertrek.”

Verder is hij niet in deze zaak geïnteresseerd, zegt hij in zijn Maarten-podcast. “Ik ben niet geïnteresseerd in Little Kleine. Ik zal je zeggen dat ik er zó weinig van af wist dat ik maar net heb gelezen dat hij daadwerkelijk klein is. Ik dacht dat hij heel lang was en het ironisch bedoeld was, maar hij blijkt een dwergje te zijn.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen