‘Jaimie Vaes wil afkoopsom en huis afdwingen bij panische Lil Kleine’

De reden dat Jaimie Vaes nog geen aangifte heeft gedaan tegen Lil Kleine, is omdat ze een afkoopsom en een eigen woning wil uitonderhandelen. Dat zegt een ‘absolute insider’ tegen Privé.

Jamie Vaes © YouTube

Jaimie Vaes zorgt voor behoorlijk wat gefronste wenkbrauwen met het feit dat ze nog steeds geen aangifte heeft gedaan van mishandeling tegen Lil Kleine. De deskundigen van Shownieuws riepen woensdag al dat dit waarschijnlijk een tactiek is om in een financieel onafhankelijke positie terecht te komen. Er valt immers genoeg geld bij hem te halen.

Afkoopsom en huis

Een ‘absolute insider’ bevestigt deze theorie nu in de Privé van Evert Santegoeds. Deze zegt dat Jaimie klaar is met hun relatie en een goede financiële regeling wil afdwingen. “Voor zoon Lio en voor zichzelf, met een afkoopsom en een huis. En die kan ze laten uitonderhandelen onder de dreiging ook nog aangifte te gaan doen.”

Als de politie Jaimie zou gaan verhoren, komen namelijk ook alle andere mishandelingen ter sprake, legt de bron uit. “En dan zou hij zeker voor langere tijd achter de tralies verdwijnen. Jorik is daar panisch over. Hij trok zijn drie dagen in die politiecel al niet en is doodsbang te worden veroordeeld tot een celstraf. Tot elke straf, trouwens.”

Achter de tralies

Uitgerekend op de dag dat Lil Kleine zijn vriendin Jaimie mishandelde, kreeg hij 120 uur taakstraf opgelegd voor een mishandeling in het uitgaansleven. Daartegen tekende hij hoger beroep aan. “Maar ik denk dat hij dat beter kan intrekken. Zeker nu…”, zegt de bron tegen Privé.

Jaimie er ondanks alles ook belang bij dat Lil Kleine niet wordt opgesloten en kan blijven optreden. “Om zo, op een afstandje, beter voor hun zoon en voor haar te kunnen zorgen. Ook dat is een afweging die maakt dat zij nog geen aangifte heeft gedaan.”

Privé

De Privé heeft nog veel uitgebreider met deze ‘absolute insider’ gesproken. De uitspraken van deze bron, en nog ‘een andere vriend’ van Jaimie, kunt u lezen op de Telegraaf-site.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wat zou u belangrijker vinden als u in Jaimie's schoenen stond?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen