Bestaat chantagefilmpje Jaimie Vaes echt? ‘Ze gaat hierop heel ver’

Jaimie Vaes blijft volgens het juicekanaal Juice Channel bij Lil’ Kleine, omdat hij haar zou chanteren met een zeer schadelijk filmpje. Maar wat zou er eigenlijk precies op dat filmpje te zien zijn?

Jaimie Vaes © Discovery

Veel mensen verbazen zich erover dat Jaimie Vaes ondanks al het mishandelingsleed toch gewoon bij Lil’ Kleine blijft. Volgens juicekanaal Juice Channel komt dat omdat hij haar chanteert met een filmpje waarop zij ‘dingen doet die haar moederschap in gevaar zou kunnen brengen’.

Heftig filmpje

Om wat voor een filmpje gaat het? Showbizzkenner Farja Farvardin, ook wel bekend als FawryNotSawry, onthult het in een aflevering van zijn programma De RoddelLoog. “Het schijnt dus, wat ik van mensen heb gehoord – en dat heb ik eigenlijk al heel lang gehoord, dat hij een filmpje heeft van haar waarop te zien is dat zij drugs aan het nemen is.”

Het gaat dan om cocaïne, aldus Farja. “Dat ze aan het snuiven is, in het bijzijn van hun kind. Ik weet niet of dit klopt en of dit waar is, maar ik heb dit gehoord. Ik heb het filmpje ook niet gezien. Maar hij schijnt het filmpje te hebben en haar hiermee te chanteren. Dat als ze het ooit uitmaakt, dat dit filmpje online komt te staan.”

Chantage

Dat wil Jaimie koste wat kost voorkomen, aldus Farja. “Kijk, en dit is misschien ook de reden dat ze gewoon bij hem blijft. Deze vrouw is gewoon hartstikke bang en dat baart mij weer zorgen. Hoe kun je de moeder van je kinderen chanteren met zoiets?”

Hij besluit: “Als het filmpje echt daadwerkelijk bestaat, wat ik dus niet weet, dan zou de Kinderbescherming gelijk in actie moeten komen. Ik weet niet zeker of dit waar is, maar ik heb het nu al heel vaak te horen gekregen. Ik hoop alleen dat dit absoluut niet waar is, want dat zou voor het kindje verschrikkelijk zijn en voor het hele gezin.”

Yvonne reageert

Wat zegt Yvonne Coldeweijer, de meest bekende juicer van Nederland, over dit gerucht? “Ik ken het gerucht al heel erg lang. Het is een hardnekkig gerucht, maar ik weet niet zeker of het filmpje bestaat.”

RoddelLoog

De bewuste aflevering van de RoddelLoog:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat dit filmpje van Jaimie Vaes echt bestaat?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen