Gaat Lil Kleine weer de bak in? ‘Spaanse politie kan hem oppakken’

Het zou zomaar kunnen dat Lil Kleine volgende week weer de bak in moet. Het hoger beroep dat het OM heeft aangetekend tegen zijn vrijlating dient maandag. “De Spaanse politie kan hem oppakken.”

Lil' Kleine © RTL Boulevard

Lil Kleine zat vorige week drie nachten lang vast op het politiebureau vanwege de mishandeling van zijn vriendin Jaimie Vaes. Hij werd tegen de zin van het Openbaar Ministerie in vrijgelaten en maandag dient het hoger beroep, waarmee ze hem weer de bak in willen krijgen. Maar hoe moet dat als hij dan nog steeds in Spanje zit?

Wat denkt John?

Het zou heel dom zijn van Lil Kleine als hij niet direct terugkeert naar Nederland als hij weer de cel in moet, zegt misdaaddeskundige John van den Heuvel in RTL Boulevard.

Wat verwacht John dat er volgende week gaat gebeuren? “Als hij terug naar de cel moet, dan verwacht ik eigenlijk dat hij terugkomt of dat er een verzoek zal worden gedaan aan de Spaanse autoriteiten om hem daar op te pakken en hem naar Nederland te sturen.”

Arrestatiebevel

Kan de Spaanse politie hem gewoon oppakken? “Dan moet er een arrestatiebevel naar Spanje, maar die jongen zal toch niet zó dom zijn om als hij terug moet komen om in voorlopige hechtenis te gaan, dat hij in Spanje zou onderduiken ofzo? Ik weet het niet, maar dat zou niet heel slim zijn.”

De behandeling van het hoger beroep vindt plaats achter gesloten deuren.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Lil Kleine die wordt opgepakt door de Spaanse politie. Zou u de beelden graag terugzien op de juicekanalen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen