Lil’ Kleine ‘plet hoofd Jaimie Vaes’, nemen BN’ers éindelijk afstand?

Lil’ Kleine heeft de nacht in de cel doorgebracht nadat Yvonne Coldeweijer een filmpje deelde waarop hij zijn vriendin Jaimie Vaes wederom lijkt te mishandelen. Blijven BN’ers de rapper knuffelen?

Lil' Kleine © Instagram, William Rutten

The Voice of Holland lijkt inmiddels wel een soort werkplaats van Reclassering Nederland. Na het nieuws over de aanhouding van Glennis Grace vanwege de mogelijke mishandeling van Jumbo-medewerkers, is nu ook Lil’ Kleine ingerekend door de Amsterdamse politie. Hij wordt opnieuw verdacht van de mishandeling van zijn vriendin.

Heftig filmpje

Yvonne Coldeweijer heeft er een productieve zondag op zitten. Niet alleen onthulde ze het nieuws over Glennis’ wangedrag, ook deelde ze een filmpje waarop Lil’ Kleine zijn vriendin Jaimie Vaes ernstig lijkt te mishandelen (zie onderstaand). “TRIGGER ALERT. De volgende beelden kunnen als schokkend worden ervaren”, schrijft ze erbij.

Het gaat om beelden van zaterdagavond, gemaakt op de Prinsengracht in Amsterdam. “Lil’ Kleine krijgt op straat ruzie met zijn vriendin Jaimie Vaes. Hij trekt haar uit de auto trekt en klemt haar hoofd tussen de deur. Ik wil dit posten omdat ik denk het tijd vindt voor Jaimie om afscheid te nemen, omdat deze situatie voor haar en haar zoontje niet meer veilig is.”

Op straat gezet

Waar gaat de ruzie over? “Het is niet helemaal duidelijk wat de aanleiding was van deze mishandeling, maar volgens een spion is Jaimie met haar zoontje voor de zoveelste keer op straat gezet zonder spullen. Jaimie heeft zelf geen auto, geen huis en geen geld. Ik heb wel begrepen dat ze op dit moment in goede handen is.”

En hun arme zoontje dan? “Zoontje Lío was op dit moment binnen in het huis. Hij zat dus niet in de auto.”

BN’ers omarmen Kleine

De grote vraag is of al die BN’ers nu éindelijk reden zien om zich te distantiëren van Lil’ Kleine. Ze volgen hem op Instagram in groten getale: van Johnny de Mol tot Jamai Loman, van Chantal Janzen tot Tim Hofman en van Dave Roelvink tot Wendy van Dijk. En natuurlijk Bas Smit en Nicolette van Dam.

Kennelijk was de mishandeling van Jaimie op Ibiza niet genoeg reden voor de sterren om hun samenwerking met Lil’ Kleine te beëindigen. Bas en Nicolette hingen vlak daarna gezellig om zijn nek toen hij kwam optreden bij de door hen georganiseerde Amsterdamse Zomer, terwijl Tino Martin zelfs nog een heel duet met hem opnam.

Jim spreekt zich uit

Nu de mishandelende Lil’ Kleine daadwerkelijk op beeld staat spreken de eerste BN’ers zich éindelijk uit tegen Lil’ Kleine. Zo zegt Jim Bakkum: “Ik zag net beveiligingsbeelden van een artiest die zijn vriendin aan haar haren de auto uittrok tijdens een ruzie. Ik was daar niet bij en ik weet de aanleiding ook niet. Maar ik voel dat ik even iets kwijt wil aan wat heren.”

“Even voor álle duidelijkheid: wat een vrouw ook tegen je zegt en hoe kwaad ze je ook maakt, fysiek blijf je te allen tijde met je poten van haar af. Ik was echt in shock na het zien van deze beelden, wat een disrespect naar in het algemeen de vrouw, maar in dit geval naar de MOEDER VAN JE KIND. Kappen man…”

Miljuschka boos

RTL Boulevard-ster Miljuschka Witzenhausen: “Mijn maag draaide net om bij het kijken van de beelden bij Life of Yvonne. Een heftige mishandeling van Jaimie Vaes door Lil’ Kleine. We kunnen dit niet ontzien. Vorige keer wisten we het. Maar hadden we geen beelden van het moment. Nu zien we het. Ik hoop zo dat dit goed en snel eindigt. Want dit is niet ok.”

En model Kim Feenstra: “Ik hoop dat Nederland na het zien van deze beelden bij Life of Yvonne net zo stellig is en blijft als Nederland doet met betrekking tot The Voice. Genoeg is genoeg.”

Britt Dekker tot slot: “Dit jaar vele lesjes van onze juicekanalen wat een voorbeeldfunctie inhoudt.”

Treurig

Lil’ Kleine kan alleen maar geraakt worden als men hem nu éindelijk links laat liggen. Boulevard-host Luuk Ikink: “Het treurige is, de vorige keer dat er een geweldsincident was tussen Lil’ Kleine en zijn vriendin Jaimie, maakte Lil Kleine er een album over. Dat album staat nu overal op nummer 1”, zegt hij, wijzend op de plaat Ibiza Stories.

Ene Ellen daarop: “Ongelooflijk. Volgende album noemt hij vast Range Rover Stories.”

Hoe dan ook: gisterenavond is Lil’ Kleine aangehouden door de Amsterdamse politie. Acteur Maarten Hopman: “Nu maar hopen dat ze Lil’ Kleine een nachtje bij Glennis in de cel gooien en ‘m een Jumbo-polo aantrekken.”

Fragment

De beelden van Life of Yvonne:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u het een schande vinden als BN'ers Lil' Kleine blijven omarmen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen