Gordon geweigerd op vlucht naar Dubai: ‘Volslagen belachelijk!’

Gordon is helemaal over de zeik. De SBS 6-presentator wilde vandaag terugvliegen naar zijn nieuwe woonplaats Dubai, maar is geweigerd door zowel KLM als Emirates. “Volslagen belachelijk!”

Gordon © SBS 6

Na een vakantie in Zuid-Afrika is Gordon medio vorige week teruggekeerd naar Nederland. Zorgminister Hugo de Jonge riep hem en andere reizigers vanuit zuidelijk Afrika op om in quarantaine te gaan, maar daar hield Gordon zich niet aan. Hij verscheen zaterdag in de livefinale van K2 Zoekt K3 en had zondag opnames voor een muziekquiz van SBS 6.

Zwetende Gordon

Eigenlijk ging iedereen er vanuit dat SBS 6 de presentator zou weren uit de K2 Zoekt K3-finale vanwege de zorgen om de omikronvariant van het coronavirus, maar niets is minder waar. Hij gaf gewoon acte de présence. De kijkers waren in shock, omdat hij ontzettend zat te zweten tijdens de live-uitzending en ook nog eens verkouden klonk.

Gordon zelf gaf de schuld aan zijn warme colbertje en reageerde tegen Shownieuws lacherig op de vraag of hij nog wel terug zou kunnen keren naar Dubai. Het emiraat weigert namelijk mensen die in de afgelopen veertien dagen in Zuid-Afrika zijn geweest. Lachend gaf Gordon aan dat hij tegenwoordig inwoner is van Dubai en dus gewoon naar huis kan.

Geweigerd aan boord

Nou, Gordon is zojuist van een koude kermis thuisgekomen. “Nou lekker dan. Ondanks uitgebreide testen niet meekomen op zowel Emirates als KLM naar Dubai. Nog een week in de zeikregen zitten”, foetert hij. “Volslagen belachelijk die paniek met dit k°tvirus! Thuis maar even gezellig maken! De wereld is gek geworden echt!!!”

Twee weken geleden prees Gordon het coronabeleid van Dubai nog. “In de UAE (waar Dubai onder valt, red.) zijn er minder dan 75 besmettingen per dag. In Nederland helpen 15 procent of meer dwazen (ongevaccineerden, red.) de economie naar de klote! Ik ben klaar met die mensen!”, schreef hij toen.

Uitgelachen

Veel mensen lachen Gordon nu uit op sociale media. Ze vinden hem bovendien verwend. “Nu is de wereld gek geworden? Omdat het jou een keer treft? Iedereen moest maar prikken volgens jou toch?”, reageert Angel.

En Alice: “Dus omdat jij niet naar Dubai mag is de wereld gek?😂”

Geertje: “En dat zeg jij als kwetsbare chronisch zieke? Wow.”

Astrid: “Het is Dubai die zegt dat hij 14 dagen niet mag komen omdat hij in Zuid-Afrika is geweest, niemand anders. Die keuze maak je als je in een ander land gaat wonen. Hun land, hun regels.”

Tonny: “Ja, jammer dan, wij zitten ook in de zeikregen en helemaal geen zicht op Dubai, gevaccineerd en al. Hoe triest is dat?”

Diana: “Zijn mensen die er erger aan toe zijn Gordon. Je hebt onderdak hier en hoeft niet in een tent te slapen.”

Instagram

De gestrande Gordon:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gordon weigerde in quarantaine te gaan en wordt nu geweigerd door Dubai. Sneu voor Gordon of geestig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen