André Hazes jr. dumpt liefdesnestje: ‘Verkocht aan Papasoel’

André Hazes jr. heeft zijn aandeel in het appartement dat hij zou gaan bewonen met Sarah van Soelen verkocht aan haar stiefvader Rudolf, ook wel bekend als Papasoel. Dat meldt Yvonne Coldeweijer.

Soelen en Hazes © RTL, SBS

Yvonne Coldeweijer, die zich in de afgelopen maanden heeft bewezen als een zeer betrouwbare bron op het gebied van showbizznieuws, meldt dat de breuk tussen André Hazes jr. en Sarah van Soelen nu ook financieel is afgewikkeld. De voormalig tortelduifjes hebben in de zomer namelijk een duur appartement in Rotterdam gekocht.

André dumpt liefdesnestje

Wat daarmee gebeurt ligt nu op straat door Yvonne. “Het nieuwe appartement van André Hazes en Sarasoel is officieel verkocht aan Papasoel. Papasoel was al eigenaar van de helft van het huis, wat hij op Sarasoel haar naam heeft laten zetten. Hij heeft nu de andere helft overgekocht van André en deze verkoop is inmiddels rond”, zegt ze op Instagram.

André is er nu van af. “De twee ex-tortels woonden nog niet in het nieuwe appartement (ze woonden al die tijd al samen bij Papasoel thuis) want het appartement moest verbouwd worden. Het plan was om in december in te trekken. Het appartement wordt nog wel verder verbouwd en afgemaakt, maar nu dus zonder André.”

Terug uit Dubai

De afgelopen weken heeft André vakantie gevierd in Dubai, maar nu is hij weer in Nederland. “André is inmiddels terug uit Dubai en was zondag de hele dag bij kleine Dré en Moon this. Hij woont en slaapt nog steeds bij Rachel thuis in Mijdrecht.”

Dan als plaagstootje naar haar rivaal Evert Santegoeds: “En hij mag gewoon binnenkomen hoor Evert, hij zit niet in de garage.”

Balkonscène

Het was de bedoeling dat André en Sarah dolgelukkig zouden worden met elkaar in het Rotterdamse appartement. Na de sleuteloverdracht hielden ze er nog een heuse balkonscène voor huisfotograaf Edwin Smulders.

“Het premièremoment dat André en Sarah saampjes konden genieten van hun nieuwe huis, was heel intiem: slechts zij tweetjes als de moderne Romeo en Julia met een eigentijdse balkonscène. En Story natuurlijk.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen