Fleur Agema denkt dat Eva Jinek haar voorlopig niet meer uitnodigt

Fleur Agema denkt dat ze na haar optreden bij Eva Jinek voorlopig geen uitnodiging meer krijgt voor een talkshow. Ze blijft echter achter de mening staan die ze daar heeft verkondigd.

Eva Jinek en Fleur Agema © RTL

Spannende talkshowmomenten zijn tegenwoordig schaars, maar Fleur Agema wist vorige week met haar bezoekje aan de talkshow van Eva Jinek wél de tongen los te maken. Ze zat aan tafel om te praten over de coronamaatregelen, maar legde aan het eind van de uitzending ook een link tussen de stijgende zorgkosten en de immigratie.

Kritiek op Fleur

Fleur kreeg daar behoorlijk wat kritiek op: ze kreeg de hele talkshowtafel over zich heen en gastvrouw Eva brak het gesprek af. “Het zal voorlopig wel de laatste keer geweest zijn dat ik werd uitgenodigd voor een talkshow, maar ik meen het”, twittert de PVV-politica nu.

Ze vindt het belangrijk dat ze toch haar punt heeft gemaakt voor het oog van al die RTL 4-kijkers. “Nederland moet kiezen: immigratieland of verzorgingsstaat. Beide is onbetaalbaar!”

Ook Geert onder vuur

Ook haar partijleider Geert Wilders heeft voor een veelbesproken tv-moment gezorgd. Hij zat zondag in WNL op Zondag, waar hij aankondigde dat alle asielzoekers óf teruggestuurd óf vastgezet moeten worden.

Zijn mede-talkshowgast Zihni Özdil had een andere oplossing: “Als we in Nederland er nou eens voor zorgen dat asielzoekers worden opgevangen in plekken waar mensen D66 en GroenLinks stemmen… Hier in het Vondelpark kun je een enorm azc neerzetten. Dan is iedereen blij. Dat meen ik ook. Laat dan de rest van Nederland met rust.”

Tim boos op Eva

Eva Jinek had gisteren wéér een controversiële politicus aan tafel zitten, namelijk Wybren van Haga. En ook dat leidt tot kritiek, bijvoorbeeld van Tim Hofman.

Tim twitterde ’s middags geïrriteerd: “Huisjesmelken, huurders onder druk zetten, ze vragen te liegen tegen de gemeente, rijden onder invloed, heulen met een openlijke antisemiet en waanzinnig veel fakenews verspreiden over Covid. Bewust en wel. Vanavond op RTL 4 én NPO 2 zijn beloning.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Tim Hofman vindt het verkeerd dat Eva Jinek een podium biedt aan Wybren van Haga. Wat vindt u?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen