André Hazes jr. zorgt voor onrust: ‘Krijgt hij een terugval in Dubai?’

André Hazes jr. zorgt voor ongerustheid in zijn omgeving. Zij vrezen voor een terugval in zijn drank- en drugsverslaving nu hij op vakantie is in Dubai. Dat meldt Yvonne Coldeweijer.

André Hazes jr. © Instagram

Na een afkickperiode van ruim een maand en zijn veelbesproken anderhalve week in Nederland, heeft André Hazes jr. alweer zijn koffers gepakt. Hij is gisteren met zijn neef en nog wat mannelijke aanhang vertrokken naar Dubai. Daarmee zorgt hij volgens Yvonne Coldeweijer, ook bekend als Alberta Verlinde, voor ongerustheid.

André wil bier

Yvonne, die zich in de afgelopen periode heeft bewezen als een betrouwbare showbizzbron, schrijft op Instragram dat de omgeving van André bezorgd is. “Mensen om André heen maken zich zorgen. Na opgenomen te zijn geweest in twee klinieken is hij nu volgens spionnen vijf weken clean (geen drank, geen drugs).”

Toch lijkt een terugval op de loer te liggen. “Opvallend is dat André tijdens zijn traject kenbaar heeft gemaakt niet helemaal te willen stoppen met alcohol. Hij wil als hij uitgaat of optreedt nog steeds een biertje kunnen drinken.”

Refusal-pillen

De begeleiding van André vindt het een slecht idee als hij weer alcohol gaat drinken. “Er is hem aangeboden Refusal-pillen te slikken. Deze pillen zorgen ervoor dat je kotsmisselijk wordt als je alcohol binnenkrijgt. Het is gebruikelijk voor verslaafden om dit medicijn te nemen om je te helpen op het rechte pad te blijven.”

Alcohol is voor verslaafden immers een trigger om ook drugs te gebruiken. André maakt zich echter geen zorgen. “Hij wilde van deze pillen absoluut niks weten en denkt dat hij wel af en toe een biertje kan drinken zonder drugs te gebruiken”, aldus de showbizzwatcher, die nog meer nieuwtjes deelt in haar betaalde appgroep.

Grote zorgen

Die houding van André baart veel mensen in zijn omgeving zorgen, weet Yvonne. “Het is bijna onmogelijk om af te kicken van drugs als je erbij blijft drinken. Zijn omgeving maakt zich zorgen of hij tijdens dit tripje met de boys in Dubai gaat drinken en dus een terugval zal gaan krijgen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat het André Hazes jr. lukt om clean te blijven?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen