André Hazes jr. gevonden door Privé? ‘Hij zit in de garage van Rachel’

De zoektocht naar de vermiste zanger André Hazes jr. is nog altijd in volle gang. Bronnen hebben nu aan weekblad Privé laten weten dat hij zich verstopt in de garage van zijn moeder Rachel.

André Hazes jr. en Rachel Hazes © RTL

De showmedia zijn compleet in paniek nu André Hazes jr. niet meer zijn hele privéleven in hapklare brokjes opdient op Instagram. Waar is hij gebleven? Hazes-watcher Yvonne Coldeweijer stelt dat hij aanvankelijk in een afkickkliniek zat, maar daar nu alweer uit is. Hij is nergens gesignaleerd, ook niet bij zijn vriendin Sarah van Soelen.

André in garage

Wat is er volgens de Privé aan de hand? De ‘bronnen’ van het tijdschrift vertellen dat hij is ondergedoken bij zijn moeder Rachel in Mijdrecht, waar hij haar garage gebruikt om uit het zicht van de media te blijven. “Rachel heeft een garage bij haar huis van waaruit je ongezien via een trap de woning binnen kan treden.”

André kan zich dus in en uit het huis verplaatsen zonder het daglicht aan te raken. “Normaal gesproken maakt Rachel hier zelf gebruik van. De laatste weken is dat echter niet het geval. Volgens een buurtbewoner is er laatst wel een wagen naar binnen gereden. Dat zou de auto van André geweest kunnen zijn.”

Onbespied bij Rachel

Volgens de Privé-bron zit André prima bij Rachel. “Op zich zit hij vrij onbespied bij zijn moeder. Hij kan zich daar voorbereiden op een terugkeer in de schijnwerpers.”

Na een lang artikel vol speculaties, haalt de Privé nog even keihard uit naar Yvonne. Die wordt omschreven als ‘een YouTuber die geregeld onbevestigde verhalen over de zanger de wereld in slingert’. Ah, onbevestigde verhalen de wereld in slingeren. Daar hebben ze bij Privé inderdaad nog nooit van gehoord.

Rudolf reageert

De reden dat Yvonne wordt aangehaald, is omdat zij bezweert dat André en Sarah op straat zijn gezet door haar stiefvader Rudolf van Soelen, omdat ze beiden zouden zijn betrapt op cocaïnegebruik.

Onbevestigde verhalen, maar voor de Privé wel interessant genoeg om er een alinea aan te wijden. Én een reactie te halen bij Rudolf, al kun je erop wachten dat BN’ers in dit soort kwesties altijd mooi weer spelen. “Nee, natuurlijk heb ik geen ruzie met André, waarom zou ik ruzie met hem moeten hebben?”, zegt hij. “Met hun relatie is niets aan de hand.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Privé noemt Yvonne Coldeweijer 'een Youtuber die onbevestigde verhalen de wereld in slingert'. Hypocriet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen