Guido den Aantrekker hekelt Alberta Verlinde om ‘vuile Hazes-oorlog’

Guido den Aantrekker vindt het kwalijk dat Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als Alberta Verlinde, zo op André Hazes jr. en zijn vriendin Sarah van Soelen inhakt. “Ze is voortdurend aan het bashen.”

Guido den Aantrekker en Yvonne Coldeweijer © SBS, Instagram

Yvonne Coldeweijer heeft onder de naam Alberta Verlinde in rap tempo furore gemaakt als showbizzwatcher. Waar de meeste traditionele showmedia een goede band proberen op te bouwen met BN’ers, staat er nu een nieuwe generatie showbizzwatchers op die daar lak aan heeft. Eén van hen is dus Yvonne, die De Popcorn Show maakt op YouTube.

Hard en onsympathiek

De manier waarop zij André Hazes jr. en zijn vriendin Sarah van Soelen becommentarieert gaat echter wel heel erg ver, zegt Story-baas Guido den Aantrekker in het Vlaamse blad Dag Allemaal. “Wij zouden nooit op die manier werken, want zo bouw je geen evenwichtige band op met ­beroemdheden.”

Yvonne beweert als enige showmedium dat André en Sarah last zouden hebben van een cocaïneverslaving. Ze zouden daardoor zelfs niet meer welkom zijn in haar ouderlijk huis. Guido: “Het is gewoon uitermate hard en onsympathiek wat ze doet. Ik heb ook geen enkele reden om aan te nemen dat het waar is waarmee zij ­allemaal uitpakt.”

Bashende Yvonne

Guido stelt dat Yvonne mede schuldig is aan de huidige toestand van André en Yvonne. “André en Sarah hebben het écht heel zwaar nu, door alles wat zich in hun leven ­afspeelt. Sarah ken ik bijvoorbeeld als een erg gevoelig meisje… Dat voortdurende bashen door Yvonne zal zeker een impact op haar hebben.”

De Story-baas, die een bijzondere band heeft met André, kan er niet over uit. “Waar de fixatie met André en Sarah vandaan komt, is niet duidelijk. Yvonne weet dat nieuws over André altijd scoort.”

Vuile oorlog

Ook in zijn eigen blad uit Guido felle kritiek op de ‘vuile oorlog’ die er tegen André gevoerd zou worden. ‘André gesloopt door meedogenloze Hazes-haat’, kopt hij.

Guido maakt er geen geheim van dat hij in kamp-Hazes zit. “De meedogenloze en haatlustige hetze die, geregisseerd door jaloerse outsiders, zich de laatste weken jegens André Hazes en zijn nieuwe liefde Sarah van Soelen manifesteert, is ongekend intens! Zódanig dat beiden hun heil in de luwte moesten zoeken.”

Treurige haters

Er wordt in het Story-artikel uitgebreid een ‘nabije bekende in kringen rondom André’ aan het woord gelaten. Het is niet uitgesloten dat dit Guido zelf is, aangezien hij wel héél erg op één lijn zit met deze bron. “Het is een klein clubje treurige haters dat het op hem en op Sarah voorzien heeft”, zegt de bron bijvoorbeeld.

En: “Die haters, aangevoerd door een stel rancuneuze no-no’s op het internet, en waaronder zelfs professionele tv-gezichten die al jaren zelf voor geen enkel nieuws meer zorgen, moeten zich kapot schamen!”

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen