Sybrand Niessen vertrekt per direct bij kijkcijferhit Droomhuis Gezocht

Sybrand Niessen vertrekt per direct als presentator van Droomhuis Gezocht, een van de grote kijkcijferhits van NPO 1. Zijn co-host Carrie ten Napel gaat nu een duo vormen met Dionne Stax.

Carrie ten Napel en Sybrand Niessen © Janita Sassen/MAX

Al sinds 2010 is Droomhuis Gezocht een vaste waarde in de programmering van NPO 1. Dit najaar begint de eerste serie afleveringen zónder Sybrand Niessen aan het roer. “Hij heeft besloten om het programma te verlaten. De kersverse MAX-presentator Dionne Stax neemt zijn plaats in”, aldus een woordvoerder van Omroep MAX.

Overvolle agenda

Droomhuis Gezocht opent het nieuwe seizoen op 29 november met een ‘hoe is het nu met?’-aflevering. Daarin is Sybrand voor de laatste keer te zien. Hij blikt dan met oud-kandidaten terug op hun Droomhuis-avontuur. Hebben ze daadwerkelijk een huis gekocht en zijn ze nog altijd woonachtig in het buitenland?

Daarna vertrekt Sybrand. Maar waarom? “Na al die seizoenen is het tijd om het stokje over te dragen. Ik heb jarenlang prachtige reizen mogen maken en mensen kunnen helpen bij de zoektocht naar hun droomhuis. In verband met een overvolle agenda heb ik besloten om te stoppen. Ik wens Carrie en Dionne ontzettend veel plezier en succes!”

Droomhuis

In Droomhuis Gezocht helpen Carrie en Dionne Nederlanders bij hun zoektocht naar een droomhuis in het buitenland. Op basis van een budget wordt gezocht naar drie geschikte huizen. Ook worden praktische tips gegeven. Waar moet je op letten bij de aankoop van een huis?

Dromers krijgen informatie en handreikingen hoe zij op een verantwoorde manier tot een goede keuze kunnen komen. “Carrie en Dionne nemen de kijker mee door de regio van het beoogde droomhuis. Ze verkennen de omgeving en geven leuke uittips.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Sybrand Niessen een leuke mediapersoonlijkheid?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen