‘Sylvie Meis zou teennagels eruit laten trekken voor wat publiciteit’

Sylvie Meis krijgt opnieuw felle kritiek te verduren van Guido den Aantrekker, de hoofdredacteur van de Story. Hij stelt dat zij voor wat extra publiciteit zelfs haar teennagels eruit zou laten trekken.

Sylvie Meis en Guido den Aantrekker © Shownieuws

Guido den Aantrekker heeft Sylvie Meis vorige maand diep gegriefd door te stellen dat zij heeft gelogen over haar kinderwens. Sylvie onthulde namelijk dat ze vanwege kankermedicatie al op haar 31ste in de overgang is gekomen, maar daarna heeft ze nog regelmatig haar kinderwens uitgesproken. Dan ben je gewoon een leugenaar, vindt Guido.

Ruzie Guido en Sylvie

Normaal gesproken reageert Sylvie nauwelijks op roddel en achterklap in de media, maar dit verwijt deed haar zoveel pijn dat ze wél reageerde. Ze heeft namelijk, ondanks haar kankermedicatie, wel degelijk altijd de hoop gehouden op een tweede kindje, aldus Sylvie. “Je moet je diep schamen voor je onbeschofte uitlatingen”, riep ze.

Guido besloot om niet zijn excuses aan te bieden en dat vond Sylvie heel erg pijnlijk. Ze heeft aan Shownieuws gevraagd of het programma nog wel zo iemand op de studiovloer wil hebben. “Waarom hebben jullie zo een vrouwonvriendelijke man in jullie vaste panel?” Een verkapt advies tot ontslag dus.

Kapotgemaakt

Over Sylvie’s tirade deed Guido gisteren zijn beklag in Shownieuws. “Ik moet oppassen wat ik zeg, want de vorige keer heeft ze me natuurlijk dagenlang kapotgemaakt op haar Instagram voor haar 1,4 miljoen volgers.”

Airen Mylene daarop: “Niet geheel onterecht.”

Iris van Lunenburg: “Inderdaad.”

Ai, van je collega’s moet je het hebben… Guido: “Dat zijn jouw woorden. We gaan het niet oprakelen. Ik heb iets gezegd wat haar niet beviel en dan grijpt ze onmiddellijk in.”

Heel pijnlijk

Guido heeft zijn collega’s al met al niet bepaald mee. Airen: “Het ging over geen kinderen kunnen krijgen.”

Iris: “Dat is gewoon heel pijnlijk natuurlijk.”

Guido: “Ze heeft ook de directie van Shownieuws gevraagd om mij onmiddellijk te ontslaan, maar dat is niet helemaal gelukt. Ik zit er nog.”

Teennagels

En aangezien Guido gewoon nog bij Shownieuws zit, maakte hij direct van de mogelijkheid gebruik om wéér naar Sylvie uit te halen. “Ik heb altijd het idee – en daar gaan we weer, ik ben benieuwd naar haar post morgen – dat Sylvie voor een paar euro’s nog haar teennagels eruit zou laten trekken als dat nodig zou zijn om maar in de publiciteit te komen.”

Dan gelijk: “Nee, die neem ik onmiddellijk terug. Nee, maar ik schets natuurlijk – en dat vinden die meedogenloze Duitse media ook – dat ze zichzelf een beetje verkoopt. En dat is zonde.”

André Hazes jr.

Een opvallend detail is dat Guido zijn boezemvriend André Hazes jr. juist weer níet publiciteitsgeil vindt. Volgens de Story-baas is het in zijn geval juist heel erg logisch dat hij zijn privéleven zo etaleert. “Als je ontzettend verliefd bent en je wil het van de daken schreeuwen… De één doet het zus en de ander doet het zo.”

Een paar weken geleden onthulde Guido waarom hij altijd zo in de bres springt voor André. De volkszanger ziet hem namelijk als een vaderfiguur en heeft hem zelfs gevraagd of hij zijn stiefvader wilde worden.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Guido den Aantrekker vindt Sylvie Meis wél aandachtsgeil, maar André Hazes jr. niet. Meten met twee maten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen