Patty Brard groot fan van Hélène Hendriks op plek Wilfred Genee

Patty Brard is groot fan van Hélène Hendriks als presentatrice van De Oranjezomer, de zomerse variant van Veronica Inside. Ze vindt dat ze het heel erg goed doet op de plek van Wilfred Genee.

Hélène Hendriks en Patty Brard © SBS 6

Hélène Hendriks zit nu een kleine week op de plek van Wilfred Genee en dat bevalt veel kijkers erg goed. De media plaagden Wilfred daar vorig weekend behoorlijk mee, maar vanwege de trieste gebeurtenissen in zijn familie is die berichtgeving gestaakt. Toch is het een feit dat De Oranjezomer niet is ingestort zonder Wilfred. In tegendeel.

Grappig en snel

SBS 6-collega Patty Brard vindt dat Hélène het echt heel erg goed doet aan tafel met Johan Derksen en René van der Gijp. “Ik vind jou zoooooo grappig en nog goed ook! #BAM. Hélène Hendriks is goed, grappig en snel”, schrijft ze op Instagram.

Het is niet verbazingwekkend dat Patty zich op deze manier uit, want van Wilfred is ze helemaal niet zo’n grote fan. Ze noemde hem afgelopen september nog een slappe hap. “Het was een kat in het nauw met een slappehappen-verhaal vond ik.”

Meer cachet

Psycholoog Jeffrey Wijnberg zou het slim vinden als Hélène definitief op de plek van Wilfred komt te zitten, zegt hij in De Telegraaf. “Zo’n vrouw tussen de mannen geeft wat meer cachet aan een programma. Dit is dan ook nog iemand die zelfrelativering en gevoel voor humor heeft, heel slim en kundig is, en bovendien zelf tegen een geintje kan.”

Steeds vaker worden Johan en René weggezet als seksistische boomers, maar met Hélène aan tafel kan volgens Jeffrey alles veranderen. “Zij zou zomaar eens de redding van dit programma kunnen zijn.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat een vrouw aan de kop van de tafel meer evenwicht brengt in Veronica Inside?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen