‘Sylvie Meis loog showmedia jarenlang voor over babywens’

Sylvie Meis onthult in een interview dat ze al op haar 31ste in de overgang is gekomen. Dat betekent dat ze de showmedia jarenlang heeft voorgelogen over haar babywens, zegt de baas van Story.

Sylvie Meis © YouTube

De nu 43-jarige Sylvie Meis blijkt al twaalf jaar geleden, toen ze 31 was, in de overgang te zijn gekomen. Ze doet die ontboezeming deze week zelf in een openhartig interview met het Duitse tijdschrift Bunte. Haar onthulling kwam gisteren ook aan bod in het programma Shownieuws op SBS 6.

Vroege overgang

Marije Knevel legde daar uit dat het om bijzonder intieme informatie gaat. “Het komt omdat ze borstkanker heeft gehad. Daarvoor slikt ze medicatie, waardoor die overgang is opgewekt. Die medicatie slikt ze nog steeds. Ze kan daardoor geen kinderen meer krijgen.”

Story-baas Guido den Aantrekker gaf daarop aan verbaasd te zijn. “Dat vind ik dus heel opmerkelijk, hè? Zij heeft tot een paar jaar geleden nog gezegd tegen alle media, ook in Duitsland, dat ze eigenlijk nog wel heel graag moeder wilde worden en een liefdesbaby wilde.”

Oneerlijke Sylvie

Sylvie was op die momenten dus niet eerlijk, legt Guido uit. “Ze heeft natuurlijk een hele carrousel aan vriendjes gehad en bij elk nieuw vriendje sprak ze die wens wel uit, terwijl ze dus eigenlijk allang wist dat dat niet meer kon.”

Marije: “Ze zegt nu dat zij en haar man zich daarbij hebben neergelegd.”

Guido: “Dat moet ook als je op je 31ste in de overgang bent. Dan kan het ook niet meer.”

Voor het lapje

Wat vindt Guido ervan dat Sylvie niet eerlijk was? “Wij proberen als journalisten altijd op een eerlijke manier aan antwoorden te komen en die vragen wij ook. Als iemand je dan eigenlijk een beetje voor het lapje houdt door het elke keer uit te spreken, terwijl je weet dat het helemaal niet kan – wat heel pijnlijk voor haar is hoor, vergis je niet – dan vind ik dat wel opmerkelijk.”

Marije: “De vraag die vaak aan vrouwen wordt gesteld is: ‘Hé, willen jullie al kinderen?’ Misschien is het wel te pijnlijk voor haar geweest om dat te vertellen.”

Guido: “Dat kan, ik vind het alleen maar opmerkelijk hoor. Ik geef er geen oordeel over vertellen.”

Ibiza

Momenteel viert Sylvie vakantie op Ibiza:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het schandalig dat Sylvie Meis niet eerlijk was over haar vroegtijdige overgang?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen