Sylvie Meis adviseert Shownieuws om Guido den Aantrekker te ontslaan

Sylvie Meis denkt dat het tv-programma Shownieuws er goed aan doet om de samenwerking met Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker te verbreken. “Think again, niemand wil zijn mening horen.”

Sylvie Meis en Guido den Aantrekker © Shownieuws

Het is volgens Sylvie Meis (43) zeer onbetamelijk hoe Guido den Aantrekker heeft gereageerd op haar persoonlijke ontboezeming dat ze geen kinderen meer kan krijgen omdat ze vanwege kankermedicatie vervroegd in de overgang is gekomen. Ze vraagt zich af of Shownieuws zich überhaupt nog wel met hem moet willen associëren.

Sylvie gekwetst

Al op haar 31ste is Sylvie in de overgang gekomen en daardoor is haar wens voor een tweede kindje nooit uitgekomen. Volgens Guido is Sylvie die wens echter tóch blijven uitspreken en daar ergert hij zich lichtelijk aan. Hij vindt dat de societyster de showmedia ‘voor het lapje‘ heeft gehouden.

Sylvie reageerde zeer gekwetst. Ze wijst erop dat ze helemaal niet heeft gelogen over haar kinderwens, omdat ze – misschien wel tegen beter weten in – toch heel lang de hoop heeft blijven houden op een tweede kind. “Ik heb vaak overwogen om bijvoorbeeld mijn medicatie te stoppen.”

‘LOSER ACTIE’

Die forse uithaal van Sylvie is Guido niet ontgaan, maar hij heeft geen excuses aangeboden. Hij denkt dat Sylvie andere vrouwen had kunnen helpen door ‘open’ te zijn, zo laat hij weten.

Nu laat Sylvie voor de tweede keer van zich horen. “In interviews in de laatste 10 JAAR heb ik ALTIJD GEZEGD dat ik tamoxifen inneem, en als JIJ, Guido den Aantrekker, een beetje journalist was geweest dan had je ALLANG geweten wat dat inhoudt. Je nu op zo een laffe manier rechtvaardigen voor je uitspraken 🤷‍♀️ LOSER ACTIE”, schrijft ze op Instagram.

Advies aan Shownieuws

Vervolgens spreekt Sylvie ook de makers van Shownieuws aan. “Alhoewel ik Shownieuws ook niet bepaald hoog heb zitten, vraag ik me toch af waarom jullie zo een vrouwonvriendelijke man in jullie vaste panel hebben. Als je nagaat dat je toch een overwegend vrouwelijk publiek rond de 40/50 hebt die überhaupt nog tv/shownieuws kijken?”

Hij moet er gewoon uit, vindt Sylvie. “En ook daar, Story, met overwegend vrouwelijke lezers van een bepaalde leeftijd, think again, niemand wil de mening horen van een uitgerangeerde journalist die vrouwen naar beneden haalt omdat hij gefrustreerd is met zijn eigen leven/carrière.”

Veel steun

Sylvie krijgt naar eigen zeggen ongelooflijk veel steun. “Eerlijk gezegd is mijn DM nog nooit zo ontploft als de laatste dagen als reactie op you know who (wil hem niet eens meer taggen). Ach, omdat het toch fair enough is: Guido den Aantrekker, heb je toch even je momentje.”

Vervolgens publiceert Sylvie een serie reacties van haar volgers. “Als meneer Den Aantrekker een beetje fatsoen heeft, dan publiceert hij ook zijn excuses aan alle vrouwen die hij hiermee heeft gekwetst! En dames: geen Story-blad meer kopen, dit blad moeten wij vanaf nu met z’n allen boycotten!! YES, WE CAN”, zegt Frederique bijvoorbeeld.

Shownieuws heeft de boze reacties van Sylvie Meis niet meegenomen in zijn berichtgeving.

Instagram

Sylvie op Instagram:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen