Gordon nog zeven weken in Nederland: ‘Daarna emigreer ik’

Gordon geeft duidelijkheid over hoe lang hij nog in Nederland blijft wonen. De SBS 6-ster begint vandaag aan de laatste zeven weken in ons land; op zondag 17 oktober vertrekt hij naar Dubai.

Gordon © William Rutten

De emigratie van Gordon naar Dubai werd twee maanden geleden bekend, al bevestigde hij het nieuws pas vele weken later. Het leidde tot vrolijke reacties op social media; men riep Gordon op om ook André Hazes jr. mee te nemen. Ook Gerard Joling reageerde verheugd: “Laat hem zo lang mogelijk blijven!”

17 oktober

Maar wanneer gaat Gordon nou eigenlijk? Hij geeft er nu zelf duidelijkheid over in Waarheid Durven of Doen. “Jongens, ik ga emigreren naar Dubai. Op 17 oktober ga ik weg.”

Het betekent dat we nog zeven weken te gaan hebben. Gaat zijn nieuwste vriendje Jeffrey, een 24-jarige verkoopmedewerker van De Bijenkorf, ook mee? “Ja, dat hoop ik. In principe wel.”

Hand eraf

Gordon vertelt nu ook waaróm hij naar Dubai emigreert. “Ik heb die overval meegemaakt vorig jaar en daar heb ik zo’n enorme klap van gehad qua veiligheid. Ik denk als je dat één keer hebt meegemaakt in je leven, dat je vastgebonden wordt en beroofd, geschopt en geslagen, dat je er nooit meer overheen komt.”

Alleen in Dubai voelt hij zich veilig. “In Dubai gaat je hand eraf als je daar wat steelt. Het is daar veilig, het is mooi. Het is veilig, gewoon.”

Ergste nachtmerrie

In andere luxeoorden voelt Gordon zich niet meer veilig. “Zijn jullie ook niet bang op Ibiza? Daar is heel veel criminaliteit.”

“Mijn ergste nachtmerrie is dus uitgekomen. Ik heb altijd gedacht: als dat me ooit overkomt, dat je met de dood wordt bedreigd met een mes op je keel en vastgebonden, dat is… Dat wil je echt niet.”

Fiscale verhuizing

Story-baas Guido den Aantrekker vermoedt overigens dat Gordon om heel andere redenen naar Dubai verhuist. “Ik vermoed een fiscale verhuizing; in sociaal opzicht zou hij zichzelf daar erg beperken. En zijn plannen zijn sowieso weekkoersen. We zien het wel”, twittert hij.

Waar is Gordon nu? “Momenteel in Zuid-Afrika inclusief minnaar, begreep ik. Dubai wil je nu niet zitten, qua temperatuur; tussen oktober en mei is prettig.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Gordon binnen nu en zeven weken afziet van zijn emigratie naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen