Gordon bevestigt emigratie naar Dubai, vandaag is afscheidsfeest

De emigratie van Gordon is niet langer een hardnekkig gerucht. De SBS 6-presentator heeft het nieuws bevestigd. Sterker nog: het afscheidsfeest vindt vandaag plaats, op zijn 53ste verjaardag.

Gordon © William Rutten

Gordon viert vandaag in zijn Blaricumse tuin zijn 53ste verjaardag. Tegelijkertijd is dit ook zijn langverwachte afscheidsfeest: hij verhuist naar Dubai. “Prepping voor mijn verjaardagsfeestje, 53 alweer morgen en mijn farewellparty op weg naar een nieuw avontuur! #dubai”, twitterde de entertainer afgelopen nacht.

Arabisch feestje

De SBS 6-ster deelt drie foto’s: een van een nepkameel, een van de feesttent en een van een kledingrek vol Arabische outfits. “Hij gaat verhuizen, hij gaat naar Dubai emigreren en het gaat echt gebeuren. Zag je dat rek met kleding? Volgens mij is het een feestje in Arabische kleding”, zei 538-dj Frank Dane vanochtend op de radio.

Zijn sidekick daarop: “Gordon heeft eerder een feest gegeven waar échte kamelen bij rondliepen, dus hij is wat aan het bezuinigen.”

Klaar met Nederland

Gordon vertrekt naar Dubai, omdat hij klaar is met Nederland. Zijn oud-collega Gerard Joling noemde het eerder fantastisch nieuws dat Gordon naar het buitenland vertrekt. “Oké nou, dit nieuws is toch fantastisch voor het Nederlandse volk!”

Kijkers van Shownieuws zijn ook helemaal losgegaan op Gordon. “Kan hij dan André Hazes jr. ook meenemen please?”, riepen veel kijkers van het programma.

Instagram

De foto’s van Gordon:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen