‘Gordon emigreert naar Dubai, maar blijft wel werken voor SBS 6’

Er is weer eens Gordon-nieuws. De SBS 6-ster staat volgens weekblad Story op het punt om naar Dubai te verhuizen, maar blijft wél gewoon bij ons op televisie. Fijn voor de tv-kijker!

Gordon © William Rutten

Eigenlijk moet al het nieuws over Gordon met een korrel zout genomen worden. De ene keer roept ‘ie weer dat ‘ie gaat stoppen met zingen, dan wil hij weer een relatie met een vrouw en dan kondigt hij weer een gastric bypass aan. Uiteindelijk komt werkelijk nooit ergens iets van terecht.

Gordon naar Dubai

Het aanleggen van de gastric bypass (bekend van Patty ‘hangry’ Brard) heeft Gordon deze maand toch maar weer afgezegd, omdat hij heeft gehoord dat je daarna niet meer normaal kunt eten. Lekkere research gedaan ook.

En nu zou Gordon weer naar Dubai willen emigreren. “Gordon emigreert naar Dubai”, vertelt een ‘naaste vriend’ van hem aan Story. “Hij kan tot augustus in zijn villa in Blaricum blijven wonen en zal zijn nieuwe appartement in Amsterdam-Noord gaan verhuren.”

Weg bij SBS 6?

Gelukkig voor alle hordes Gordon-fans blijft hij na een eventuele emigratie naar Dubai wel gewoon te zien op SBS 6. “Gordon zat voor tv-opnames heen en weer vliegen, maar zijn nieuwe basis ligt in Dubai. Gordon is klaar in Nederland.”

Ah, Gordon is dus klaar met Nederland, maar wil wel gewoon zijn zakken blijven vullen met Nederlandse reclamegelden. Reclamegelden die overigens niet bepaald door Gordon worden binnengehaald bij SBS, want werkelijk alles wat hij bij de zender aanraakt verandert in puin.

Liefdesleven

Een andere belangrijke reden dat Gordon naar Dubai verhuist is volgens Story zijn liefdesleven. Hij kan naar eigen zeggen geen leuke man vinden in Nederland en doet zichzelf geloven dat dat wel aan zijn imago moet liggen.

“Ik heb een enorm imago in Nederland. Probeer maar eens een man te vinden die daar mee om kan gaan. Dat gaat in Nederland niet meer lukken. Ik richt mijn pijlen op het buitenland.”

Roze in Dubai

Nu wil Gordon dus een man gaan zoeken in Dubai. Een hachelijk avontuur, want daar word je half gestenigd als je ergens wordt aangetroffen in een sling.

De Story vreest het ergste: “Dubai staat het niet bepaald bekend om een al te liberaal leefklimaat; homoseksuele handelingen zijn er illegaal, en er zou een maximale gevangenisstraf van tien jaar op staan.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Juicht u een emigratie van Gordon naar Dubai toe?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen