Dennis Schouten: ‘Johan Derksen is volledig door het ijs gezakt’

Dennis Schouten vindt dat Johan Derksen volledig door de mand is gevallen. Hij was altijd fan van de Veronica Inside-ster, maar dat is nu wel anders. “Ik begrijp helemaal niets van hem.”

Dennis Schouten en Johan Derksen © NPO, SBS

De mannen van Veronica Inside worden gezien als een van de laatst overgebleven politieke incorrecte figuren in de traditionele media, al zul je ook hen anno 2021 niet zo snel meer horen over hun baas John de Mol, zijn zoon Johnny of iemand anders uit hun familie. Ze verdienen bij elkaar immers miljoenen euro’s bij het mediabedrijf.

Door ijs gezakt

Volgens Dennis Schouten is de geloofwaardigheid van de heren inmiddels ver te zoeken. Hij is met name teleurgesteld in Johan Derksen. “Ik was vroeger fan van Johan Derksen, maar die is voor mij door het ijs gezakt. Dat begon toen hij dat knikkerprogramma van SBS de hemel in prees. Daar begreep ik niets van”, vertelt hij in mannenblad Playboy.

Je merkt volgens Dennis heel erg dat Johan wel héél erg achter John aanloopt. “Niet veel later zeikte hij Jan en mij af nadat we badjassen tegen het Talpa-gebouw hadden gegooid, als ludiek statement tegen mijn ontslag bij de radioshow van Wilfred Genee.”

‘O, je bent er zo een’

Johan haalde behoorlijk hard uit naar Dennis en zijn collega Jan Roos. “Dat was gewoon een opdracht van Talpa aan hem, om de publieke opinie voor ze terug te winnen. O, je bent er zo een, dacht ik toen.”

Lange tijd was Dennis innig bevriend met Johans VI-collega Wilfred Genee, maar ook die vriendschap is nu voorbij. Wilfred verklapte in zijn radioshow dat Dennis meedoet aan Expeditie Robinson en dat zorgde voor een breuk tussen de twee. “Het is een t*ringl**er”, aldus Dennis.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft Johan Derksen geloofwaardigheid verloren door Marble Mania aan te prijzen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen