SBS 6-ster níet in gordels tijdens auto-ongeluk: huilen op vluchtstrook

Anouk Smulders, een van de sterren van het tv-programma Shownieuws op SBS 6, heeft een auto-ongeluk gehad in het zuiden van Spanje. Ze zat tijdens het incident níet in de autogordel.

Anouk Smulders © Shownieuws

Op dit moment beleeft Anouk Smulders een verschrikkelijke vakantie. Ze heeft heel verdrietige dagen achter de rug. “Ik lag er compleet af, totaal kapot! Tweede Pfizer-prik, achterlijke schema’s, geen idee… Koek was op!! Na klein weekje bijtrekken in de zon, kreeg ik twee dagen geleden last van mijn spier in bil en rug”, schrijft ze op Instagram.

Shot in bil

Er zat iets vast. “Massage gedaan, maar dat was niet zo’n topplan. De dag erna pijn en gisterenmorgen kon ik niet meer op of om: zo’n pijn! Ik beval nog liever, dan weet je het wel! Kon niet staan, niet lopen, niks! Dokter erbij, shot in mijn bil, bak medicijnen (lang leve de Spaanse apotheek).”

Vervolgens wilde Anouk er weer even lekker op uit met haar man. “Ze ging met haar man Edwin een klein stukje rijden, maar ze kon nog niet echt lekker zitten, dus wat deed ze? Ze ging op de achterbank van de auto liggen”, legde haar collega Bart Ettekoven gisteren uit in Shownieuws.

Auto-ongeluk

Edwin zat achter het stuur. “Ze rijden een tunnel in en BAM! Er klapt keihard een auto op hun achterkant. Anouk wist niet wat zich overkwam, want zij lag natuurlijk in die auto. Ze hebben anderhalf uur in een donkere tunnel gestaan.”

Het was voor Anouk behoorlijk schrikken, omdat ze op de achterbank lag en dus niet in de gordels zat. Ze vertelt: “Edwin Smulders, mijn lieve held, regelt alles, zorgt voor mij terwijl ik sta te janken op de vluchtstrook…”

‘Count your blessings!’

Haar kinderen zaten gelukkig niet in de auto. “Lang verhaal kort. Met de schrik vrij, allebei ok, goed verzekerd… Maar oh oh oh, wat kan alles anders zijn in een split second.”

“Lig nu plat bij zwembad met mijn toppers, maar laat maar weer eens zien gezondheid is alles!!! COUNT YOUR BLESSINGS EVERYDAY 🙏”

Instagram-post

De Insta-post van Anouk:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen