‘Rivalen Dennis Schouten en Robbert Rodenburg in Expeditie Robinson’

Het belooft een schurend seizoen van Expeditie Robinson te worden. Twee van de kandidaten zijn namelijk aartsrivalen van elkaar: Dennis Schouten en Robbert Rodenburg, meldt Veronica Inside.

Dennis Schouten en Robbert Rodenburg © YouTube

De radiovariant van Veronica Inside heeft nu al vier dagen op rij kandidaten van de nieuwe Expeditie Robinson onthuld. Naast Dennis Schouten en Robbert Rodenburg, kwam het radioprogramma van Wilfred Genee deze week ook met de namen van Wietze de Jager en Jan van Halst. Daar zal RTL ongetwijfeld niet blij mee zijn.

Aartsvijanden

Wilfred stelt dat dit rijtje kandidaten écht klopt. “Mensen denken natuurlijk omdat wij soms een ondertoontje in ons programma hebben dat het misschien wel een geintje is, maar het is keihard waar.”

Vooral de deelname van Dennis en Robbert zou saillant zijn, omdat het geen geheim is dat de heren elkaar niet kunnen uitstaan. De aartsvijanden vinden elkaars YouTube-programma’s namelijk vreselijk. Dennis maakt het volstrekt incorrecte RoddelPraat, terwijl Robbert de BN’er-knuffelende talkshow Open Kaart maakt.

Hoogoplopende ruzie

Het leek Robbert eerder dit jaar een goed idee om eens de dialoog aan te gaan met Dennis en daarom nodigde hij hem uit in Open Kaart. Die uitnodiging trok Robbert echter in, nadat hij fors beledigd werd in Dennis’ programma RoddelPraat. “Er komt niemand meer, Robbert. Kl**tzak!”, riep Dennis daarop.

Robbert ergert zich met name aan Dennis’ co-host Jan Roos. “Het is gewoon een vader en het is een man van 50 of 60 (Jan Roos is 43, red.) met kinderen die op een jongerenkanaal waar kids naar kijken mensen belachelijk maakt”, zei de influencer daarover.

29 augustus

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson gaat op 29 augustus van start op RTL 4. Het 21ste seizoen is opgenomen op een ongerepte plek in Kroatië. Vanwege de coronapandemie was het niet mogelijk om naar de vertrouwde opnamelocatie in Azië af te reizen.

Expeditie Robinson zal elke zondag om 20.00 uur te zien zijn.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen