Patty Brard reageert op vermeende ruzie met Jan Versteegh

Patty Brard en Jan Versteegh vormden begin 2019 voor even een tv-duo: ze presenteerden op een gegeven moment samen de enorme kijkcijferflop 6 Inside op SBS 6. Maar het boterde totáál niet.

Jan Versteegh en Patty Brard © SBS 6

Het was evident dat Patty Brard en Jan Versteegh elkaar volstrekt niet lagen in 6 Inside. En dat liet met name Patty voortdurend blijken. Ze zat hem op een gegeven moment echt uitzendingen lang he-le-maal af te katten. Op een gegeven moment besloot Jan dat ook te benoemen: “Dit is de eerste sneer weer, hè? Het is de eerste sneer alweer.”

‘Sla Patty maar!’

Het werd allemaal van kwaad tot erger. Op een gegeven moment deed echt helemaal niemand meer zijn best om de hoogopgelopen spanningen te verhullen. “Je mag slaan, hoor! Je mag over die desk heen en een dreun uitdelen!”, zei Albert Verlinde in een van de uitzendingen tegen Jan.

Patty Brard niet veel later zwaar geërgerd: “Godsamme, wat word ik weer verbeterd vandaag.”

Het was lang niet de eerste keer dat Patty niet door een deur kon met een collega. Zo werd ze in het verleden al eens de laan uitgestuurd bij Shownieuws omdat ze niet goed lag bij de halve redactie.

Patty reageert

Twee jaar later beweert Patty dat er helemaal geen sprake was van ruzie met Jan. “Jan en ik kunnen prima met elkaar. Ik vind het zo gek dat dat wordt gezegd, waar dat dan weer vandaan komt? Misschien zochten mensen een reden waarom 6 Inside destijds niet gelukt is. Maar dat lag niet aan ons, het tijdslot was gewoon verkeerd”, zegt ze in de Weekend.

“Wij zijn er echt vol voor gegaan, hebben geprobeerd wat we konden, en hebben er het beste van gemaakt. Dan bedenkt misschien iemand maar dat het mislukt is omdat Jan en ik niet zouden klikken. Onzin. Dat is helemaal niet waar, ik vind Jan een bloedaardige gast.”

Lees alles

Lees alles over de moeizame relatie tussen Patty en Jan:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Patty Brard roept ineens dat ze Jan Versteegh 'bloedaardig' vindt. Denk u dat hij daar ook zo over denkt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen