René le Blanc daagt Angela de Jong uit: ‘Kom naar mijn huis dan’

René le Blanc ergert zich er enorm aan hoe Angela de Jong over hem schrijft in haar columns voor het AD. Ze blaast alles op en heeft geen enkel idee wie hij in werkelijkheid is, klaagt de zanger.

René le Blanc en Angela de Jong © SBS 6

Angela de Jong vond René le Blanc en de andere personages uit het SBS 6-programma Ik Geloof In Mij in het begin best geestig, maar al snel was de lol er wel af bij haar. Ze vindt René inmiddels maar een vervelende, arrogante kwast. “Hij heeft een ego waar Gordon nog een puntje aan kan zuigen”, sneerde ze bijvoorbeeld.

‘Kom dan, Angela!’

Het is voor René geen pretje om dat te lezen, geeft hij aan in de Nieuwe Revu. Hij stelt bovendien dat Angela nepnieuws verspreidt. “Ze schreef dat ik de man ben die het hemd ver open heeft staan met een groot kruis aan een ketting, maar ik heb een klein kruisje om mijn nek. Zo zie je maar weer hoe dingen uit z’n verband worden getrokken.”

René daagt Angela uit om naar zijn huis te komen. “Zij kent me niet als persoon, dus ik denk dan: als je iets over me wilt schrijven, bel me dan en kom langs, dan weet je wie je voor je hebt. Ze zuigen hele verhalen uit hun duim, dat ik een egotripper zou zijn of arrogant. Nou, ik stond net gewoon nog de tuin te vegen.”

Geen kwal

Het beeld dat hij een kwal zou zijn, klopt volgens René van geen kant. “Iedereen wil iets van me, dat is wel zo. Maar weet je, ik heb geen air of praatjes. Dat weten mijn fans ook, want die gemeenschap groeit elke dag. Dat zou niet het geval zijn als ik een kwal was, toch?”

“Ik ben dankbaar dat dit mij mag overkomen. Het laatste wat ik had zien aankomen, was dat ik op mijn 52ste nog BN’er zou worden.”

Nieuwe Revu

Een groot interview met René le Blanc kunt u lezen in Nieuwe Revu of via Blendle.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat de carrière van René le Blanc nog lang gaat duren?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen