Woning Welmoed Sijtsma wemelt van de witte kattenharen

Je kunt bij Welmoed Sijtsma thuis niet bepaald van de vloer eten. De woning van de Op1-presentatrice wemelt namelijk van de witte kattenharen. Het is zó erg dat ze daardoor geen zwart meer draagt.

Welmoed Sijtsma © Op1

Welmoed Sijtsma ziet er op televisie altijd uit als om door een ringetje te halen, maar thuis transformeert ze in een soort kattenvrouwtje. “Ik woon samen met twee Ragdoll poezen: Poppie & Doris. Ze zorgen voor zoveel levendigheid en gezelligheid in huis”, vertelt de co-host van Jort Kelder in gesprek met de Beau Monde.

Kattenvrouwtje

Naar eigen zeggen begint Welmoed echt het prototype kattenvrouwtje te worden. “Ik was al een kattenvrouwtje, maar het wordt steeds erger. Zo praat ik uitgebreid tegen ze en ben ik ook langzaamaan mijn kledingkast op ze aan het afstellen.”

Vanwege haar harige katten heeft Welmoed bijna al haar zwarte kleding de deur uit gedaan. “Door alle witte haren in huis is het zwart dat ik altijd droeg, namelijk niet superhandig meer”, vertelt ze. Toch heeft ze het er voor over. “Ze lopen me overal achterna en houden ervan plat geknuffeld te worden.”

Apenkooien

Welmoed vertelt ook nog dat ze gek is op apenkooien. “Ik heb een haat-liefdeverhouding met de sportschool. Gelukkig ben ik er door One Fit achter gekomen dat er ook dingen zijn die ik wel leuk vind. Apenkooien doe ik vaak met mijn oud-collega’s van het Jeugdjournaal.”

En met een vriendin doet ze aan aqua spinning. “Je bent dan wel in beweging, maar het voelt niet als sport. Ideaal.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen