‘Jaimie Vaes gebruikt ruzie met Lil’ Kleine als marketingstunt’

Het feit dat Jaimie Vaes plotseling alsnóg een time-out heeft ingelast in haar relatie met Lil’ Kleine, wekt enige argwaan. Showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer houdt rekening met een marketingstunt.

Jaimie Vaes © Discovery

Jaimie Vaes werd eind mei op Ibiza naar verluidt mishandeld door Lil’ Kleine, die vervolgens twee nachten in een Spaanse cel sliep. Aanvankelijk probeerde ze de boel te sussen en namen ze samen een filmpje op, waarin ze fysieke mishandeling ontkenden. “Wel gaat hij wat liever zijn”, zei ze tussen neus en lippen door.

In scène gezet?

Deze week onthulde Jaimie opeens een time-out te hebben ingelast. Dat deed ze in een promotiefilmpje voor het tweede seizoen van haar eigen reallifesoap op videodienst Discovery+. Een beetje merkwaardig, vindt Yvonne Coldeweijer het. Ze wijst erop dat de meeste mensen denken dat ze gewoon weer terugkeert bij Lil’ Kleine.

Yvonne, ook wel bekend als Alberta Verlinde: “Het is dus allemaal niet zo heel geloofwaardig meer en daarom zeg ik je: is dit hele ding niet een heel klein beetje geënsceneerd? En dan heb ik het niet over de situatie. Is deze ‘ik kies nu voor mezelf’-break een marketingstunt of niet? Vanwege je nieuwe programma.”

Voor de gek houden

Het wekt allemaal enige argwaan op bij Yvonne. “Is het juicy voor de serie omdat we dan allemaal gaan kijken en hopen dat je dan eindelijk bij hem weggaat en je ons meer vertelt over de situatie en wat er allemaal gebeurd is en meer over jullie relatie? Zet je dit nu in als marketingplan of niet?”

Ze vreest in de maling te worden genomen. “Ik ben gewoon heel bang – en 75 procent van mijn volgers met mij – dat jullie over twee maanden, als de opnames voorbij zijn, gewoon weer samen zijn en er helemaal geen break is gekomen. Ik voel me eigenlijk nu al een beetje voor de gek gehouden ofzo.”

Sukkel

Veel mensen steunen Jaimie nu ze weggaat bij Lil’ Kleine, maar die zullen zich behoorlijk gepiepeld voelen als ze straks toch weer in zijn armen valt, aldus Yvonne.

“Stel: je gaat nu echt doen alsof je bij hem weggaat om dit te filmen en ons allemaal naar je serie te laten kijken, dan mag ik hopen dat je dit ook echt meent en je niet over twee maanden weer together bent. Dan voel ik me echt een beetje een sukkel.”

Fragment

Yvonne doet haar uitspraken op haar YouTube-kanaal. Zie onderstaand.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Jaimie Vaes haar relatiecrisis met Lil' Kleine gebruikt om reclame te maken voor haar soap?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen