‘Bridget Maasland en Nikkie Plessen-ruzie gaat over André Hazes jr.’

De reden dat RTL Boulevard-collega’s Bridget Maasland en Nikkie Plessen elkaar niet kunnen luchten of zien, is volgens het beruchte showbizzkanaal Juice Channel niemand minder dan André Hazes jr.

Nikkie Plessen en Bridget Maasland © RTL Boulevard

Er gaat nu al een tijdje het gerucht dat Bridget Maasland en Nikkie Plessen een gruwelijke hekel aan elkaar hebben. Volgens het Instagram-kanaal Juice Channel, een bekend showbizzplatform dat gevolgd wordt door andere anderen Luuk Ikink en Patty Brard, heeft hun ruzie te maken met André Hazes jr.

Ruzie over André

Bridget heeft enkele maanden een relatie gehad met André en volgens de geruchten zou hij ook het bed hebben gedeeld met Nikkie, iets wat beiden overigens altijd hebben ontkend. Volgens Juice Channel is dat echter lariekoek en hebben de twee wel degelijk met elkaar lopen viezelevozelen. En daardoor is er nu spanning op de Boulevard-set. “Bridget en Nikkie kunnen elkaar niet uitstaan.”

Het is volgens Juice Channel niet voor niets dat beide dames niet vaak samen in een uitzending zitten. “Dit heeft Bridget namelijk aangevraagd omdat ze niet met Nikkie kan werken. Dit komt allemaal doordat André en Nikkie ook een verhouding hebben gehad. Tijdens de relatie met Bridget zag André Nikkie ook nog.”

Open relatie

Maar Nikkie heeft toch gewoon een relatie? “De man van Nikkie heeft André ook meerdere keren gebeld en om verhaal gevraagd. Toen wij verhaal gingen vragen aan Nikkie werden wij meteen geblokkeerd.”

Nikkie heeft volgens het showbizzkanaal een open relatie. “Klopt! Dit heeft ze ook weleens verteld.”

Wie heeft Nikkie dan nog meer tussen de lakens gekregen? Rafael van der Vaart, aldus Juice Channel. “Nikkie en Rafael zijn in 2011 met elkaar vreemdgegaan tijdens de bruiloft van Danie Bles. Nikkie houdt er wel van.”

Nikkie ontkent alles

Nikkie ontkende eerder een affaire te hebben gehad met Rafael. “De suggestie dat Nikkie enige rol zou spelen in de huwelijkscrisis van de familie Van der Vaart verwijzen wij linea recta naar het rijk der fabelen. Het is ons niet bekend waar deze roddel vandaan komt en iedere berichtgeving hierover is aperte onzin.”

Ook de affaire met André ontkende ze. NU.nl-verslaggeefster Lara Zevenberg eerder: “Ze zeiden allebei: ‘We zijn al jaren vrienden jongens. We gaan gewoon wel eens met elkaar uit en van zoenen is daarbij echt geen sprake.'”

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen