Jaimie Vaes spreekt over beruchte nacht: ‘Het was een drama’

Jaimie Vaes spreekt voor het eerst in haar eentje over de beruchte nacht op Ibiza, die haar relatie met Lil’ Kleine behoorlijk op zijn kop heeft gezet. “Het was een drama”, geeft ze eerlijk toe.

Jaimie Vaes © Discovery

De 31-jarige Jaimie Vaes heeft een eigen soapserie op videodienst Discovery+ en het tweede seizoen daarvan zou eigenlijk in mei al van start gaan. De startdatum werd echter steeds uitgesteld vanwege het drama in haar privéleven: ze zou eind mei op Ibiza flink wat klappen hebben gekregen van Lil’ Kleine. Hij zat vervolgens twee nachten in de cel.

Soap krijgt nieuwe focus

Na flink wat schuiven met de premièredatum, keert ‘Jaimie: In The Vaes Lane’ nu alsnog terug, namelijk op 15 juli. De focus van de serie is echter volledig verlegd: waar het tweede seizoen aanvankelijk zou draaien om haar huwelijk met Lil’ Kleine, gaat het nu over haar ‘flamboyante levensstijl’ met Koen Kardashian en Estelle Cruijff aan haar zijde.

In een promotiefilmpje voor het nieuwe seizoen komt Jaimie voor het eerst alleen aan het woord over de dramatische nacht op Ibiza. Ze sprak er één keer eerder over, maar toen zat Lil’ Kleine aan haar zijde. Ze ontkende toen fysiek geweld in hun relatie. Dat filmpje vonden de meeste mensen volstrekt ongeloofwaardig.

Jaimie spreekt

Jaimie vindt het gek dat haar soap ineens niet meer om haar huwelijk draait, vertelt ze nu. “Had ik verwacht dat het zo zou omslaan? Nee. Dat is ook echt het laatste wat ik had gewild. Alleen dit is wel het leven.”

Ze noemt de bewuste nacht nu voor het eerst zelf een ‘drama’. “Het is reality. Heel Nederland heeft kunnen meegenieten van het drama, om het even zo te noemen. Dus ja: ik kan er nu niet heel veel anders van maken dan dat dit speelt.”

Waar gaat de soap straks wel over? “Mijn focuspunt is nu gewoon ikzelf. Ik wil gewoon gelukkig worden, gelukkig zijn, lekker in mijn vel zitten. Dat is waar ik nu naar uitkijk.”

Poppenkast

Er zijn ook al een paar fragmenten uit de soapserie zelf te zien. “Ik denk dat het gewoon heel goed is dat we eventjes helemaal niet in elkaars aura zitten, zodat ik even mijn rust kan pakken. En ook voor hem”, zegt Jaimie daarin.

Haar beste vriend Koen: “Jij beschermde eigenlijk altijd de poppenkast. Jij kiest nu voor jezelf.”

Jaimie: “Het komt wel goed.”

Fragment

De bewuste beelden ziet u onderstaand. Dit zou zomaar de reden kunnen zijn dat Jaimie en Lil’ afgelopen nacht wéér ruzie hebben gekregen.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het jammer dat Lil' Kleine niet in de Spaanse cel is beland?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen