Jaimie Vaes en Lil’ Kleine zoenend op Story-cover: ‘We geven niet op’

Jaimie Vaes en Lil’ Kleine werden maandag zoenend gespot in de Amsterdamse BN’er-buurt Oud-Zuid en het bewijs staat vandaag op de cover van weekblad Story. “We geven gewoon niet op.”

Jaimie Vaes © YouTube

Het lijkt erop dat de tijdelijke relatiepauze tussen Jaimie Vaes en Lil’ Kleine na haar vermeende mishandeling puur voor de bühne was. Er ontstond namelijk her en der wat onbegrip voor haar vergevingsgezindheid. Door zó snel terug te keren in zijn armen was ze een slecht voorbeeld voor jonge meisjes, oordeelde Saskia Noort bijvoorbeeld.

Zoenend door Zuid

Om imagoschade te voorkomen koos Jaimie kennelijk voor een ‘relatiepauze’. Showbizzkenner Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als Alberta Verlinde, voorspelde al dat het wel eens een pr-stunt zou kunnen zijn. En maandag kon ze als eerst melden dat Jaimie en Jorik, zoals Lil’ Kleine echt heet, zoenend zijn gespot in de Amsterdamse Cornelis Schuytstraat.

Het bewijs staat vandaag op de voorpagina van de Story (zie onderstaande cover). ‘Hoe echt is ‘relatiecrisis’ Lil’ Kleine en Jaimie Vaes?’, luidt de kop. De foto van de zoenende Jaimie en Jorik is maandagmiddag genomen, rond 16.00 uur, vertelt Story-paparazzo Edwin Smulders aan showbizzwatcher FawryNotSawry. Nu zit ze volgens hem weer op Ibiza.

Yvonne: “Ja hoor, wat ik al dacht. De foto van Edwin Smulders in de Cornelis Schuyt. Wat een theater voeren deze twee op.”

‘Ik wil bij hem blijven’

Jaimie gaat dus helemaal niet weg bij Jorik, zoals ze men een tijdje deed geloven. Vorige week publiceerde Radio 538 een interview met Jaimie, waarin ze vertelt over haar ruzies met Jorik. Hoewel het gesprek al is opgenomen vóór het veelbesproken drama op Ibiza, blijkt hieruit wel hoe Jaimie precies in hun relatie staat.

Ze zegt: “Ik denk dat het geheim van onze relatie is dat we het heel graag willen. Wij hebben ook ruzies, we hebben mooie momenten en minder mooie momenten. We zijn het niet altijd met elkaar eens, maar het betekent wel dat ik zeg: ik wil met deze persoon samen blijven.”

Megak*t

Hun relatie is af en toe verschrikkelijk, maar toch wil ze door, legt Jaimie uit. “Ondanks dat het af en toe megak*t is, gaan we ermee door en dan maken we er iets moois van. Je bent jong, je bent allebei nog lerende van elkaar. Jorik misschien iets jonger en er gebeurt ook veel. Ik denk: zolang je alle twee het wil, werkt het. We geven gewoon niet op.”

“Ondanks dat hij fouten kan maken – dat maakt iedereen – heeft hij geen slechte bedoelingen, weet je wel. Dat is ook een beetje het imago wat aan hem is blijven hangen, van jong en rebels. Dat werkt ook, als je eerlijk bent. Het zou hem alleen wel sieren als hij meegroeit in de fases van ons leven.”

Story-cover

De cover van Story:

Interview

Het interview met Jaimie:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bent u inmiddels ook een beetje klaar met Jaimie Vaes?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen