‘Lil’ Kleine en Jaimie Vaes knuffelend door paparazziwalhalla Zuid’

Het lijkt erop dat de relatiebreuk tussen Lil’ Kleine en Jaimie Vaes inderdaad voor de bühne was. Ze zijn gisteren knuffelend gespot in paparazziwalhalla Amsterdam-Zuid, meldt Alberta Verlinde.

Jaimie Vaes en Lil' Kleine © YouTube, Instagram

Lil’ Kleine heeft het hele land over zich heen gekregen na de vermeende mishandeling van zijn vriendin Jaimie Vaes. Toen de twee vervolgens met een soort niets-aan-de-hand-filmpje kwamen, ontstond er ook onbegrip voor Jaimie. Ze zou een slecht voorbeeld zijn. “Wat vertelt zij de meisjes, de dochters? Dat het oké is?”, schreef Saskia Noort.

Knuffelend en zoenend

Plotseling laste Jaimie alsnog een relatiepauze in, maar dat lijkt nu een poging om haar imago te redden óf een pr-stunt voor haar soapserie te zijn geweest. Ze is net weer terug van Ibiza en nu is ze alweer gespot met Lil’ Kleine in Amsterdam-Zuid, meldt showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als Alberta Verlinde.

Een spotter laat aan Alberta weten: “Lil’ Kleine en Jaimie Vaes zojuist zoenend gespot op de Cornelis Schuytstraat. Graag anoniem blijven. Of naja zoenend… Knuffelend en kusjes geven.”

Paparazziwalhalla

Als Lil’ en Jaimie daadwerkelijk door de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam-Zuid liepen, dan zijn hun bedoelingen duidelijk. Deze buurt in Amsterdam is vanwege de hoge concentratie van BN’ers hét paparazziwalhalla van Nederland. Paparazzi rijden hier dag in dag uit rondjes om leuke foto’s te schieten.

Het verbaast Yvonne niets dat de twee nu weer te koop lopen met hun liefdesgeluk. Ze voorspelde eerder al dat hun relatiebreuk voor de bühne was. Nu zegt ze: “De relatiebreuk was sowieso voor de serie.”

Edwin Smulders

Vlak nadat Lil’ en Jaimie werden gespot in Zuid, plaatste Story-paparazzo Edwin Smulders een trots bericht op Instagram. Hij postte een foto met daaroverheen een hartje, om geheim te houden wat hij precies heeft gefotografeerd. Edwin daarbij: “Woensdag in Story: lovebirds. 💪💪💯”

Yvonne: “Je gaat alleen naar de Cornelis Schuyt als je ‘per ongeluk’ paparazzi wil tegenkomen. Edwin is wel heel trots op deze scoop dus ik zet in op Jorik en Jaimie.”

BN’er-spotter

De posts van Alberta Verlinde:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen