Johan Derksen vindt wassen beeld voor André Hazes jr. zwaar onterecht

Johan Derksen vindt het zwaar onterecht dat André Hazes jr. een eigen wassen beeld heeft gekregen in Madame Tussauds. Hij vindt dat het beroemde museum de lat nu wel héél laag heeft gelegd.

André Hazes jr. en Johan Derksen © SBS 6

De bruine kroeg in Madame Tussauds wordt steeds drukker. Naast André Hazes staat nu ook André Hazes jr. aan de bar. “Ja, die heeft er een, geheel ten onrechte. Kijk, als je vreemdgaat met ieder wijf dat je kunt krijgen, krijg je dan een standbeeld bij Madame Tussauds? En die hysterische moeder van hem is geloof ik teleurgesteld dat ze er geen krijgt.”

Tegenvaller voor Rachel

Er zijn vooralsnog geen plannen om een wassen beeld te maken van Rachel Hazes. “Die krijgt in het wassenbeeldenmuseum geen beeld, hè? God, dat zal ook een tegenvaller zijn voor d’r. Dan moet ze weer wat anders bedenken”, reageert Johan in het tv-programma De Oranjezomer.

Zelf hoeft Johan ook geen beeld in het museum. “Ik vind het helemaal niet nodig, ik heb er geen recht op, maar ik zou hem ook helemaal niet willen.”

Aandachtsge*l

Volgens showbizzkenner FawryNotSawry werkt André ook aan een eigen soap. “Dan kan Sarah een beetje laten zien wat voor type ze is: aandachtsge*l. Maar niet alleen die twee krijgen een serie, maar ook Rachel krijgt een nieuwe serie. Ik denk bij mezelf alleen maar: waarom, waarom, waarom? Die vrouw doet álles om het hele zooitje uit te melken.”

Fawry was verbaasd toen hij hoorde over de plannen voor een soap over Rachel. “Ze waren natuurlijk twee dagen stil en toen dachten ze: we moeten weer even in de aandacht.”

Trainwreck

De Rachel-soap heeft in elk geval wel de interesse van Fawry. “Natuurlijk gaan we kijken! Je wil ook naar een trainwreck kijken die niet weet wat ze aan het doen is. Ja, sorry, maar die kettingroker moet af en toe ook even denken van: goh… Ja, weet je, ik hou van die familie, echt waar, en ik heb onwijs veel respect voor ze, maar genoeg is genoeg toch?”

Hij is volledig Rachel-moe. “Ze heeft een drie- of vierdelige docu uitgebracht op Nederland 3, volgens mij is er ooit een boek gekomen, ze heeft nu een bubbelthee ergens in Amstelveen…”

Johan wil geen soap

Terug naar Johan: híj wil in elk geval géén soap. “Ik denk er niet aan, want al die mensen die een soap doen worden gepijnigd door een vreemde vorm van ijdelheid en zelfoverschatting.”

“In mijn omgeving gebeurt niets bijzonders. Ik ga ’s ochtends de hond uitlaten, ik zit tussen 30.000 cd’tjes en mijn vrouw zit ’s avonds op de bank naar televisieprogramma’s te kijken die mij niet interesseren. Dat is het, ja.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Moet Madame Tussauds het beeld van André Hazes jr. laten omsmelten om er een beeld van Johan Derksen van te maken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen