Caroline van der Plas voor het eerst te gast bij mannen van VI

Caroline van der Plas is vanavond voor het eerst te gast bij de mannen van Veronica Inside. Ze schuift aan in hun zomerse talkshow De Oranjezomer om mee te praten over sport en actualiteiten.

Caroline van der Plas en Johan Derksen © Beau, Veronica Inside

Het is sportief van Caroline van der Plas dat ze aanschuift in het programma van Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee. Al maanden gieren de heren om het Lucky TV-filmpje waarin de BoerBurgerBeweging-voorvrouw behoorlijk belachelijk wordt gemaakt (“Ik moet nog heel even schijten!”).

Beetje bonje

Caroline en de mannen van VI hebben al een beetje aan elkaar gesnuffeld, want in april kwam ze in aanvaring met Johan. Hij riep haar op om net als Sylvana Simons een beetje te dimmen. “Ze moeten zich wel realiseren dat ze één zeteltje hebben en zo’n doelgroepje hebben, maar ze het grootste woord hebben.”

Het stoort Johan bovendien dat ze zich zo profileert als boerenmeid. “Het gekke is dat het een stadsmeisje is. Ze is opgegroeid in Deventer!”

Steun van Wilfred

Eerder kreeg Caroline van Wilfred wél steun. Hij vond namelijk dat zij wel héél erg werd aangepakt door het Sylvana-kamp. “Door die fanatieke aanhang van Sylvana wordt ze nu verschrikkelijk aangepakt. Het bashen is begonnen, zei ze zelf al, dus het worden pittige tijden.”

Caroline lag niet wakker van haar mediaruzie met Sylvana. “Het land heeft wel wat beters te doen dan een fittie met mevrouw Simons. Ik heb niks tegen haar persoonlijk.”

21.35 uur

De Oranjezomer is vanavond om 21.35 uur te zien op SBS 6.

Update

Update op de dag na uitzending: Caroline van der Plas haalt uit naar Jort Kelder: ‘Heel erg bizar’

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Caroline van der Plas een blijvertje is in de politiek?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen