Maxime Meiland slacht Anna Nooshin af: ‘Ze is heel erg fake’

Maxime Meiland haalt behoorlijk hard uit naar Anna Nooshin. Ze vindt de influencer heel erg fake en houdt daar niet zo van. “Ze begon meteen dingen te appen als ‘ik hou van je’, dat hoeft van mij niet.”

Anna Nooshin en Maxime Meiland © YouTube

Vlak nadat Maxime Meiland dankzij de televisiesoap Chateau Meiland plotseling een bekende Nederlander was geworden, liet ze zich op YouTube interviewen door Anna Nooshin. Aan het filmpje, dat bijna 800.000 keer bekeken is (zie onderstaand), hebben de twee dames geen vriendschap overgehouden. Sterker nog: in tegendeel.

Neppe Anna

Maxime realiseerde zich al snel dat Anna bij het clubje heel neppe BN’ers hoort. Ze deelt haar sneer uit in de biografie van haar vader Martien Meiland. Hij zegt op een gegeven moment: “Van BN’ers kan ik moeilijk inschatten of ze echt zijn of fake.”

Daarop noemt Maxime direct de naam van Anna. “Ik kan dat beter. Ik had een keer een interview met Anna Nooshin. Hele leuk meid verder, maar die appt dan meteen met: ‘O, wat was het geweldig!’ En ‘Ik hou van je!’ enzo. En dan denk ik meteen: meid, dat hoeft ook weer niet.”

Robbert wel echt

Opvallend genoeg heeft Maxime wél een goede vriendschap met de beste vriend van Anna: Robbert Rodenburg. “De enige met wie ik sinds we bekend zijn een goede vriendschap heb, is Robbert Rodenburg. Dat is echt.”

Waar gaat het volgens Maxime mis met BN’ers als Anna? “Hoe meer BN’ers in the picture willen zijn, hoe nepper ze zijn. Wij zullen dat nooit worden. Zijn we veel te nuchter voor. Tv is hartstikke leuk, maar er is echt een normaal leven naast. Het is een toevoeging en that’s it.”

Nieuwe vriendschappen

Maxime heeft sowieso niet zo’n behoefte aan nieuwe vriendinnen als Anna. “Wij zijn geen types die nieuwe vriendschappen sluiten. We hebben familie en vrienden en die kennen we al lang. Dat is oké.”

Vader Martien denkt daar hetzelfde over. Al koestert hij wel zijn vriendschappelijke relatie met Patricia Paay. “Haar schoonvader en -moeder waren op het chateau en die zijn ook lekker normaal.”

Fragment

Het interview van Anna met Maxime:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie vindt u leuker?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen