Hilariteit over lijsttrekkers in Lucky TV: ‘Dit is de beste ooit’

Van Sigrid Kaag tot Wopke Hoekstra en van Mark Rutte tot Farid Azarkan: alle lijsttrekkers kwamen gisteren bijeen in de Tweede Kamer om een verkenner aan te wijzen. En Lucky TV was erbij.

Lucky TV © Lucky TV

Sander van de Pavert heeft er weer flink werk van gemaakt. In een twee minuten durende video neemt hij de lijsttrekkers behoorlijk op de hak. Wopke Hoekstra zet hij neer als een studentikoze gladjakker, Farid Azarkan praat alsof hij ergens op de hoek van de straat met een Louis Vuitton-schoudertasje staat en Thierry Baudet orakelt over complotten.

Schijten

Als Wopke de zaal betreedt, roept hij: “Sorry dat ik een beetje laat ben, ik was aan het trainen.” Dan als hij Sigrid tegemoet treedt: “Kijk eens wat we hier hebben, een winnares. Ik heb heel veel bewondering voor jou, Sigrid. Als er geen corona zou zijn, zou ik je helemaal kapotn**ken.”

Caroline van der Plas van de boerenpartij: “Ik moet nog heel even schijten. Kan ik nog even schijten? Ik heb nog niet gescheten.”

Onnozel vrouwtje

Lilianne Ploumen wordt neergezet als een buitengewoon onnozel vrouwtje. “Waar moet ik naartoe?”, vraagt ze wijfelachtig als ze de zaal betreedt.

Wopke later tegen Lilianne: “Weet je wat het is Lili? Je hebt gewoon geen uitstraling. Ik vind het vervelend om te zeggen, maar het is gewoon zo.”

En Thierry: “Sigrid, luister. Weet je dat de werkelijkheid gewoon helemaal gebaseerd is op een leugen? Dat het gewoon helemaal zeg maar niet waar is. Niets wat je ziet is waar.”

Hilariteit

Er wordt op Twitter flink om gelachen. “Ouderwets m’n whiskey uitgeproest

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen