Hilariteit over lijsttrekkers in Lucky TV: ‘Dit is de beste ooit’

Van Sigrid Kaag tot Wopke Hoekstra en van Mark Rutte tot Farid Azarkan: alle lijsttrekkers kwamen gisteren bijeen in de Tweede Kamer om een verkenner aan te wijzen. En Lucky TV was erbij.

Lucky TV © Lucky TV

Sander van de Pavert heeft er weer flink werk van gemaakt. In een twee minuten durende video neemt hij de lijsttrekkers behoorlijk op de hak. Wopke Hoekstra zet hij neer als een studentikoze gladjakker, Farid Azarkan praat alsof hij ergens op de hoek van de straat met een Louis Vuitton-schoudertasje staat en Thierry Baudet orakelt over complotten.

Schijten

Als Wopke de zaal betreedt, roept hij: “Sorry dat ik een beetje laat ben, ik was aan het trainen.” Dan als hij Sigrid tegemoet treedt: “Kijk eens wat we hier hebben, een winnares. Ik heb heel veel bewondering voor jou, Sigrid. Als er geen corona zou zijn, zou ik je helemaal kapotn**ken.”

Caroline van der Plas van de boerenpartij: “Ik moet nog heel even schijten. Kan ik nog even schijten? Ik heb nog niet gescheten.”

Onnozel vrouwtje

Lilianne Ploumen wordt neergezet als een buitengewoon onnozel vrouwtje. “Waar moet ik naartoe?”, vraagt ze wijfelachtig als ze de zaal betreedt.

Wopke later tegen Lilianne: “Weet je wat het is Lili? Je hebt gewoon geen uitstraling. Ik vind het vervelend om te zeggen, maar het is gewoon zo.”

En Thierry: “Sigrid, luister. Weet je dat de werkelijkheid gewoon helemaal gebaseerd is op een leugen? Dat het gewoon helemaal zeg maar niet waar is. Niets wat je ziet is waar.”

Hilariteit

Er wordt op Twitter flink om gelachen. “Ouderwets m’n whiskey uitgeproest 😂”, zegt tv-maker Marc Dik. “Kan die Lucky van gisteren online. Die is echt te leuk om lang te laten liggen?”

Telegraaf-ster Pim Sedee spreekt zelfs van ‘de beste Lucky TV ooit’. “Wop tegen Ploumen: ‘Weet je wat het is Lilly, je hebt gewoon geen uitstalling.’ Of Wop tegen Sigrid: ‘Als het geen Corona zou zijn, dan zou ik je…'”

Ook Luuk Ikink lacht erom: “LuckyTV-Wopke is de Wopke die we willen zien.”

En radio-dj Martijn Kolkman: “Wow, Lucky TV is meesterlijk ♥️.”

Boze kijkers

Er zijn ook kijkers die boos zijn dat het k-woord zo vaak te horen is in de Lucky TV’s. “Walgelijk he… totaal niet nodig”, zegt Jeannet bijvoorbeeld.

En iemand anders: “Ja echt te gek voor woorden, nou ben ik er al geen fan van, maar dit is toch echt onnodig.”

Wim vond het een slechte Lucky. “Wow. Dat Lucky TV heeft volgens mij dezelfde tekstschrijver als de TV Kantine. Wat treurig.”

Toch zijn de meeste mensen enthousiast: “Haha, die Lucky TV! Echt zó slecht maar ouderwets goed met al die stemmetjes.”

Fragment

De Lucky van gisteren:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen