Hilariteit over lijsttrekkers in Lucky TV: ‘Dit is de beste ooit’

De gezaghebbende Story-baas Guido den Aantrekker is het na de Op1-uitzending van vrijdagavond écht zat. Hij wil dat Paul de Leeuw per direct de laan uit wordt gestuurd als talkshowhost.

Lucky TV © Lucky TV

Paul de Leeuw heeft veel legendarische tv-shows gemaakt, maar als presentator van Op1 is hij níet bepaald geliefd. Ook Guido den Aantrekker zat zich op te vreten toen hij vrijdag naar Op1 zat te kijken. Op een gegeven moment hield hij het niet meer. “Wie p*jpt Paul de Leeuw bij de NPO dat hij daar de boel zó mag verkloten?”, twitterde hij woest.

Jelle

De bekende media-ondernemer Erik de Vlieger daarop lachend: “Hahahahahahaha Jelle Brandt Corstius?”

Guido weer: “Paul is degene die het doet, Erik. Jelle heeft weinig macht, volgens mij 😂.”

Het is Guido echt menens. “Haal De Leeuw van tafel. Nu! #op1 #wegwegweg”

Faux pas

Het is echt een blunder geweest van Op1 om Paul aan het hoofd van de tafel te zetten, vindt Guido. “Paul de Leeuw, echt, go home. Wat een dedain jegens alle kijkers van Op1, deze VRESELIJKE presentatie. Wegwezen.”

Ene Hein daarop: “Paul was vroeger gezellig leuk (soms nog) maar je moet hem geen talkshow laten presenteren waar iets van diepgang en niveau gevraagd wordt.”

Guido: “Zeker. Hij heeft echt een eigen genre neergezet, ik was ook groot fan. Maar in Op1 heeft hij niets te zoeken, is grote faux pas.”

Twitter gaat los

Guido is lang niet de enige die op Twitter losgaat op Paul als Op1-host. Televizier heeft een hele rij critici op een rij gezet. Eén van hen is kijker Jan:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen