Albert Verlinde onthult met welke BN’ers hij dik bevriend is

Albert Verlinde is net als de meeste deskundigen bij RTL Boulevard en Shownieuws bevriend met veel BN’ers. Hij zal dus niet over alle sterren even objectief zijn. Maar om welke collega’s gaat het?

Albert Verlinde © Shownieuws

Vriendjespolitiek domineert ook de showbizzprogramma’s RTL Boulevard en Shownieuws. Het ligt er vaak dik bovenop als deskundigen bepaalde onderwerpen bespreken. Zo springt Bram Moszkowicz bij Shownieuws steevast in de bres voor Lil’ Kleine (Brams zoon is zijn manager) en wordt André Hazes jr. gepamperd door Guido den Aantrekker.

Bevriend met Nikkie

Maar tijdens welke onderwerpen kunnen we de mening van Albert met een korrel zout nemen? Oftewel: met welke BN’ers is hij bevriend? Hij heeft veel bekende vrienden, geeft hij toe in de Weekend Zomerspecial. “Jazeker. Zoals Cilly Dartell, William Spaaij, Winston Gerschtanowitz, Jo De Poorter uit België en Nikkie Plessen.”

Het zijn stuk voor stuk BN’ers op wie hij gek is. “Dat zijn voor mij echte vriendschappen omdat je lief en leed met elkaar deelt en elkaar vertrouwt, dat is het allerbelangrijkste. Daarbij hebben we het leuk samen, we praten zeker niet alleen maar over de showbizz.”

Tafelen met Nikkie

Nikkie dus ook, die naar verluidt wordt gehaat door haar buren in Amsterdam-Zuid. “Met Nikkie heb ik altijd al een enorme klik gehad. Eens in de zoveel tijd gaan we lekker samen tafelen en praten we bij”, vertelt hij. “En ik ken Cilly inmiddels al zo’n 35 jaar, dus wij gaan heel ver terug.”

Winston kent hij vanzelfsprekend vanwege al hun jaren bij RTL Boulevard. Laatst presenteerden ze samen ook een special van Shownieuws over Peter R. de Vries, maar die werd erg slecht bekeken en zwaar bekritiseerd door de mannen van VI. “Met Winston heb ik veel meegemaakt.”

In de cabrio

Overigens is Albert momenteel lekker op vakantie. Hij plaatste gisteren een selfie waarop te zien is hoe hij in de cabrio zit met zijn hitsige echtgenoot Onno Hoes (ze zijn nooit gescheiden). Ze waren onderweg naar Zwitserland.

Een kijkje op Onno’s Instagram-pagina leert overigens dat hij onder werkelijk elke post de hashtags #gay, #gayman en #beardedmen plaatst. Een beetje merkwaardig wel voor een volwassen man.

Instagram

Albert is nauwelijks actief op Instagram:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Duiders van shownieuws zijn bevriend met de halve BN'er-wereld. Tijd voor een disclaimer als ze over BN'ers praten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen