Luuk Ikink: ‘André Hazes jr. heeft professionele begeleiding nodig’

Luuk Ikink denkt dat André Hazes jr. professionele begeleiding heeft om zijn media-uitingen te doseren. De mediastorm die nu over hem heen raast, heeft André volgens Luuk aan zichzelf te danken.

André Hazes jr. en Luuk Ikink © RTL Boulevard

André Hazes jr. is de laatste tijd behoorlijk het haasje. Hij heeft nu drie interviews gegeven over zijn imagocrisis: vorige week op Radio 538, eergisteren bij Humberto Tan en gisteren aan RTL Boulevard. Het is evident dat de volkszanger nog steeds niet snapt dat het volk een beetje klaar is met de Hazes-overdaad.

Love to hate

Tv-kenner Rob Goossens denkt dat André zich inmiddels ontwikkelt als ‘someone you love to hate’. “We zijn op dit moment met z’n allen even klaar met de familie Hazes, maar stiekem willen we wel over ze praten. Het is dan wel negatief, maar dat is een vorm van irritainment. We willen ons gewoon even lekker ergeren.”

Rob valt wel voor André nieuwste excuus dat hij nog maar 27 jaar is. “Het is heel moeilijk om dit niet charmant te vinden, zo’n jongen die ook zegt van: ‘Ik ben maar een jongen van 27 en ik maak fouten.'”

Luuk Ikink kritisch

RTL Boulevard-ster Luuk Ikink valt daar niet voor: “Ja, maar dat zei hij vier jaar geleden ook. Toen zei hij: ‘Ik ben maar een jongen van 23.'”

Rob: “Dat is ook zo. Wat hij niet moet vergeten – en ik heb af en toe het gevoel dat hij dat wel vergeet – is dat zijn imago heel erg afhankelijk is van hoe hij met zijn kind omgaat. Er is een zoontje dat zijn aandacht en zorg nodig heeft. Dat is wat nu gevoelig ligt.”

‘Hij heeft hulp nodig’

Luuk denkt dat André professionele hulp nodig heeft. “Hij heeft het ook wel een beetje zelf veroorzaakt natuurlijk, hè? Want hij neemt dan een fotograaf mee op reis, laat die foto’s maken en heeft dan weer een column en dan weer een docureeks en dan weer een campagne.”

Hij vervolgt: “Ik vraag me wel eens af: moet hij niet iemand hebben die hem beter begeleidt in de hoeveelheid uitingen naar buiten toe? Waarom zit er niet gewoon een goede socialmediamanager op zijn Instagramkanaal?”

Vaderfiguur

Rob: “Of een soort vaderfiguur. Hij heeft iemand nodig die wat hij nu doet ook heeft gedaan op die leeftijd, maar nu zijn wilde haren kwijt is en zegt: ‘Goh, Dré, ik snap best dat het leven heel leuk is, maar soms moet je even tot tien tellen.'”

Justine Marcella: “Als je 27 bent, kun je dat zelf toch ook bedenken, denk ik?”

Rob: “Hij niet, het zit bij hem niet in zijn genen om tot tien te tellen geloof ik.”

Fragment

Het bewuste fragment in RTL Boulevard:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft Luuk Ikink gelijk? Heeft André Hazes jr. professionele hulp nodig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen