Özcan Akyol prijst Albert Verlinde: ‘Hij is een witte raaf in Hilversum’

Özcan Akyol staat bekend om zijn pittige mening, ook over tv-collega’s, maar Albert Verlinde heeft van hem niets te vrezen. Sterker nog: hij prijst de Shownieuws-deskundige in zijn nieuwste column.

Albert Verlinde en Özcan Akyol © Shownieuws, MAX

Door de jaren heen is Albert Verlinde behoorlijk mild geworden. Hij kletst af en toe nog mee in het programma Shownieuws, maar veel spraakmakends komt er niet meer uit. Eigenlijk is het gewoon een fijne vent, vindt Özcan Akyol. Hij weigert om in zijn VARAgids-brievenrubriek iets negatiefs te zeggen over het SBS 6-gezicht.

‘Niets kwaads over Albert!’

Briefschrijver Marja probeert dat wel te ontlokken. Zij stuurt Özcan: “Ik erger me rot aan Albert Verlinde en die andere man op SBS 6 die (elke avond?) het shownieuws doornemen. Hebben ze niets beters te doen? De ‘artiesten’ zijn kinderachtig, maar dat zijn zij ook door over hen te praten.”

Özcan daarop: “Geen kwaad woord over Albert Verlinde. Dat is zo’n beetje de enige man in de showbizz die mij complimenten voor mijn programma’s stuurt zónder er zelf iets voor terug te willen.”

Witte raaf

Albert heeft dan ook geen bijbedoelingen, vertelt Özcan. “Hij bedoelt dat allemaal oprecht en dan ben je een witte raaf in Hilversum, niet op de laatste plaats omdat ik vaak ook positieve reacties van andere televisiemensen ontvang die overduidelijk een doel hebben – aandacht krijgen op de beeldbuis.”

“Ergo: Albert is een topper en niemand mag gemeen over hem doen, want dan hebben we ruzie, hoor.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Moet Albert Verlinde zichzelf opnieuw uitvinden en Shownieuws verlaten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen