André Hazes jr. reageert op massale kritiek: ‘Allemaal boze vrouwen!’

André Hazes jr. heeft vanochtend op Radio 538 uitgebreid gereageerd op zijn enorme imagocrisis. Hij heeft het idee dat de kritiek vooral bij allemaal boze en gekwetste vrouwen vandaan komt.

André Hazes jr. © William Rutten

Het is veruit de minst geliefde volkszanger van Nederland: André Hazes jr. Bijna iedereen is de manier waarop hij met vrouwen omgaat en zichzelf cóntinu in de schijnwerpers zet ongelooflijk beu. Vanochtend heeft de zanger in de 538-ochtendshow van zijn goede vriend Frank Dane voor het eerst uitgebreid gereageerd op de enorme mediarel.

Heftige tijd

André ziet zichzelf als een enorm slachtoffer van de situatie. “Het is wel een heftige tijd, ja. Ik schrik er wel van. Als je eigenlijk de situatie ontleedt en kijkt naar wat er nou eigenlijk gebeurd is: een relatie slaagt niet, ik heb een nieuwe vriendin, punt. Voor de rest is er niets aan de hand.”

Ondanks de column van Angela de Jong begrijpt hij nog steeds niet waar de mensen zich zo druk om maken. “Ik ben niet slecht voor m’n ex, ik ben goed voor m’n zoon, de mensen maken er een heel groot ding van.”

Te hard van stapel

Veel mensen vinden het gênant dat André elke keer zo hard van stapel loopt met degene die op dat moment zijn nieuwe vriendin is. “Weet je wat het is? Eigenlijk kun je het nooit goed doen, ook voor jezelf niet. Ik heb een tijd gehad dat ik dacht: oké, dan post ik niks. Toen heb ik een week binnen moeten zitten, omdat ze allemaal in de bosjes lagen.”

De paparazzi lagen niet alleen in de bosjes, maar volgden hem ook op de weg, zegt André Di. “Ze gingen achter mijn auto aan racen. Je weet niet wat je moet doen, dus ik dacht: dan post ik zelf maar die foto, want dan kunnen jullie ook naar huis.”

Gekwetste vrouwen

André heeft de situatie goed onderzocht en komt tot de conclusie dat de kritiek op zijn persoon vooral bij zure, gekwetste vrouwen vandaan komt. “Ik ben er wel mee bezig, want het doet je wel gewoon wat, punt.”

“Wat ik zie is dat het heel veel vrouwen zijn en hoe het op mij overkomt is dat het vrouwen zijn die hetzelfde hebben meegemaakt als Monique. Hun man is weggegaan en ik ben dan even hun man, dus wat ze tegen mij zeggen, zouden ze het liefst tegen hun man zeggen.”

Overdosis

Ziet André niet in dat mensen de overdosis-Hazes gewoon zat zijn? “Het is wel mijn werk, snap je? Als je mij niet op social media wil volgen, dan is het heel makkelijk: ontvolg. Dat ik hier zit of dat ik naar Humberto moet, dat is gewoon mijn werk.”

Waarom stopt hij er niet een halfjaartje mee? “Aan de ene kant wil je dat wel, maar aan de andere kant heb je ook gewoon deals lopen, dus je moet dingen doen en je moet dingen posten. Ik heb zo vaak dat ik mijn manager bel en zeg: ik flikker mijn telefoon aan de kant, want ik ben het helemaal zat. Twee dagen later moet ik echter weer iets posten van waar ik een deal mee heb. Het is gewoon mijn werk.”

Siciliaanse pooier

Tot slot vroeg men zich in de Radio 538-studio af waarom hij zich ineens verkleedt als zijn schoonvader. Hij loopt er nu bij als een soort Siciliaanse pooier, grapte een sidekick. “Ik zeg je eerlijk, luister. Ik heb het liefst twee gaten in mijn broek en twee dagen dezelfde onderbroek aan, weet je.”

Maar: “Je woont daar in huis en dan zie je in één keer zo’n man en dan denk je: dat ziet er verdomme wel goed uit. Het eerste wat ik deed is een Suitsupply.”

Met diezelfde schoonvader heeft hij nu 50/50 een luxeappartement gekocht. “Ik kan het niet alleen betalen, want ik heb geen reet verdiend het afgelopen jaar. Zo is het toch. We hebben echt samen een hypotheek.”

Nóg meer Hazes

Alsof mensen nog niet genoeg André Hazes jr. voorgeschoteld krijgen, kondigde hij nóg meer mediaoptredens aan. Hij zal tijdens de komende EK-zomer elke ochtend nadat het Nederlands elftal gespeeld heeft aanschuiven in de studio van 538.

Zucht…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr. ziet zichzelf als slachtoffer van gekwetste vrouwen. Heeft hij gelijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen