Gaat Angela de Jong reageren op Rachel Hazes? ‘Oorlog in Rotterdam’

Het is oorlog in showbizzland: Angela de Jong is volledig onder gerocheld door Rachel Hazes. Komt de breed omarmde opiniediva van het AD met een tegenreactie? “Het komt nooit meer goed.”

Angela de Jong en Rachel Hazes © NPO

Privé-baas Evert Santegoeds heeft de woeste brief van Rachel Hazes aan Angela de Jong gelezen en spreekt in Shownieuws van een ‘oorlog in Rotterdam’. “Het komt nooit meer goed tussen die twee en dat weet ik zeker. En ik weet hoe het voelt”, aldus de bladenmaker, de allergrootste aartsvijand van de kettingrokende weduwe.

Gevreesde Angela

Bram Moszkowicz probeerde gisteren in Shownieuws een anti-Angela-sentiment te creëeren, maar dat lukte niet: “Ze heeft wel vaak ruzie met mensen, hè? Die Angela.”

Evert gaf daarop terecht aan dat Angela’s mening ertoe doet, omdat zij vaak de mening van het gewone volk vertegenwoordigt. “Ja, die schrijft wat ze op haar hart heeft en ze is daarmee de diva van het AD mee geworden. Ze is best gevreesd in Hilversum, want ik hoor toch heel veel mensen altijd zeggen: ‘Heb je Angela de Jong gelezen?'”

‘Het begon bij ons’

Dat had Rachel dus kennelijk ook, aldus Evert. “Allemaal naar aanleiding van een uitzending van ons eigenlijk. We waren vorige week bij de opening van de theesalon – laat ik het voorzichtig zeggen – van Rachel in Amstelveen. Daar kwam de hele familie Hazes opdraven, behalve dochter Roxeanne.”

“Deze beelden zijn ervan en Angela ging daarop los, want ze vond het misselijkmakend. Het ging vooral over het liefdesleven van Dré. Ze legde even uit waarom die kijkers van ons er nogal op losgingen. Die waren het nogal niet eens met de manier waarop Sarah van Soelen ineens in het leven van André verschenen is.”

Borst natmaken

Nu is Rachel dus volledig losgegaan op Angela. “Angela kan haar borst natmaken. Of erop reageren of het laten gaan of ze moet inderdaad maar eens thee gaan drinken in Amstelveen.”

“Wie kaatst moet de bal verwachten en dat doet Angela wel. Volgens mij heeft ze nog niet heel vaak terug gereageerd, maar dat zou nu zomaar nog eens kunnen gaan gebeuren. Het speelt zich allebei af in Rotterdam, het zijn allebei Rotterdamse dames, dus wie weet komen ze er op z’n Rotterdams ook wel uit. Dat zijn geen woorden maar daden en gewoon eens gaan zitten met z’n tweeën.”

Unicum

Het zou niet ondenkbaar zijn dat Angela en Rachel elkaar ontmoeten. Eerder durfde Angela het al aan om de confrontatie aan te gaan met Gordon in De Wereld Draait Door, maar die zegde op het állerlaatste moment af.

Overigens kun je je afvragen wat Angela überhaupt te winnen heeft. Maar liefst 98 procent van de showbizzwatchers staat sowieso al achter Angela als het over de ordinaire Hazesjes gaat.

Bubble tea

Overigens kan niet iedereen even goed omgaan met de bubble tea die Rachel verkoopt in haar theekraampje:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Moeten Angela de Jong en Rachel Hazes thee gaan drinken met elkaar?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen